Danas kada svaki normalan prodavac salje avionom a cesto i kurirskom sluzbom bez ikakve doplate, ovi salju brodom da bi ustedeli par $ a kupac neka ceka mesec dana dok sat stigne? Ja bih ih zaobisao samo zbog toga.
Ako je neko komunicirao sa Higuchijem, zamoliću da postavi njegov mail (mail forma na sajtu ne radi).
Možda bismo mogli da tražimo neki popust na količinu. A hteo sam i da pitam koliko bi koštala MM kopča.
@max pain - meni se to ne sviđa. Carina ume (čini mi se da je ovo i u EU) da proceni vrednost sata i odbije dostavljenu vrednost. Sigurnije i brže je poslovati sa pomenutom JDM trojkom.
Poslednja ispravka: vladas (19.11.2014. u 18:43)
No time to lose
katsu@higuchi-inc.com
Probati na ovaj mail.
@max pain
od Higuchi-a sam na upit dobio drugu cenu sata u eurima (i paypal plaćanjem...) u odnosu na prost obračun kursa i 3% paypal troškova. Obavezno proveriti pre poručivanja.
I da, Hadžija je dao dobar email
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Na cenu od 315 eur, uz pismo da je plaćen 250$ i da je još i poklon....tražili su odakle je kupljeno..430$ i carina je bila 11980 din. Ne prolazi više pokloni a cenu koju ti stavi ako je baksuz teško da će ta da prodje. A ima jedan Brka ne bi rođenom smanjio.
next year at this time I'll be a millionaire
smanjio je Zmaje ali nesto sitno
maxpain-u sat stize u francusku koliko sam ja razumeo, tu je ostao nedorecen
Poslao sam higuchi nisu mi uzvratili mail.Iznerviracu se i kupiti nesto sasvim drugo Jel proveren ovaj sajt jamborstore, a ova certina ds action diver me zanima?
Bookmarks sajtovi