Konvertuje se u jene i mislim da nema provizije za konverziju,a PP naplaćuje cca 4%.
Konvertuje se u jene i mislim da nema provizije za konverziju,a PP naplaćuje cca 4%.
Pozdrav svima! Gledam nešto zadnjih dana da uzmem neki od Seikovih skx007 ili 009 divera. Sta preporucujete, Watchhubs ili Sense? Nisam do sada narucivao nista preko WH pa ne znam kako se prolazi sa carinom, porezom i spedicijom...i kakvu daju garanciju? da ne ispadne skuplje nego ovde u radnji... 😈 hvala unapred na savetu! ☺
Koliko vidim watchhubs trenutno nema ni 007 ni 009 na stanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja sam 007 uzeo na Creationwatches
Kako ces da prodjes na carini, to je manje vise lutrija, ali pravilo je sledece,
na cenu sata sa transportom ide 10% carina, pa na sve to jos 20% PDV. Ukoliko se paket ne sadje kurirskim sluzbama(Fedex DHL...), nema usluga spedicije.
Fedexom salju ako dodatno platis 39$(tacnije salju DHLom), a slanje obicnom postom im je besplatno.
http://www.creationwatches.com/products/shipping.php
Sat je juce stigao (zeleni alpinista od Higuchija)... i taman sam krenuo da pisem hvalospeve i o satu i o Higuchiju, kad pade mrak, ja da pogledam novog lepotana kako "sjaji" ... onda i meni pade mrak... jedna od luminirajucih tackica koje su postavljene iznad brojeva, tacnije iznad broja 11 fali !!!
Sad sta mi je ciniti, seiko garancija ne pokriva nista osim mehanizma... valjda. Da ga saljem Higuchiju nazad... velika zajebancija sa postom, a uz sve to ne znam ni da li ce ga prihvatiti jer je sat nosen (kratko par sati... ali nosen).
Da li to neko od domacih sajdzija moze da sredi da bude "ki orginal"... pa da razmisljam u tom pravcu?
Za kraj, izvinjenje ako ova poruka ne pripada ovoj temi (racunao sam da pisem ovde jer sam ovde i trazio info o Higuchiju), i molba da se prebaci gde treba.
Bookmarks sajtovi