Kako mislis nema veze?
Kako mislis nema veze?
Nema veze, zato sto se ni jedan ni drugi ne prave u Japanu.
Razlika je samo u oznakama trzista za koji su namenjeni, i kanalima distribucije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Svakako bih uzeo SRP313 zbog kombinacije boja, znaci potpuno je nebitno da li je J verzija ( i sto na ciferu pise da je made in Japan)? Jer sam citao da def ima razlike u kavlitetu delova unutar sata kad je japanska verzija...
Gde bi bilo provereno da porucim onlajn, povoljna cena a da je original,bez rizika?
Pored sajta koji ti je kolega Darko preporucio, pogledaj i Seiya watches, Higutchi, Chino watches. Njima posalji mail pa proveri da li imaju.
Voleo bih da znam gde si to procitao da se delovi definitivno razlikuju, posto su iz Seika zvanicno potvrdili da to nije tako. No u svakom slucaju, ne zelim ja tebe ni u sta da ubedjujem, tvoje pare, tvoja stvar.
Mislim da se ti satovi zvanicno ne distribuiraju u Japanu tako da nisam siguran da japanski prodavci mogu da pomognu ali nista ne kosta da se pita. Ja bih pokusao kod Chronograph.com, Watchhubs ili kod nekog prodavca sa dobrom reputacijom ne eBayu.
Procitao sam negde ovde na forumu, mislim da je cak u temi o monster-ina... hvala Darko, def mi je najpovoljnije preko creationwatches-a, izadje na 175e, mislim da je odlicna kupovina. A za garanciju pise, njihova 2godisnja 'worldwide'? Ne daj Boze da bude nesto, kako se resava?
To je zato sto su forumi kao forumi mesta gde moze svako da pise sta hoce i ostavi svoje misljenje, i onda dodje neki novi clan ili neko ko nije cesto na forumu i procita tako nesto, a pritom ne pogleda i ne zna sta je taj sve pisao, koliko je njegovo znanje i da li je to sto je ovaj napisao ispravno.
Na tu cenu naravno imas jos i 10% carine i jos 20% PDV, tako da bi te sat izasao sve ukupno oko 230e.
Ako se nesto desi sa satom, odneses ga kod nekog pouzdanog casovnicara, posto se svakako ne isplati slanje nazad prodavcu, a servisi za te satove uglavnom nisu preskupi.
Poslednja ispravka: RUS (29.9.2015. u 18:37)
Ja obicno na to ne racunam previse, mislim da ce kod nas tesko to neko da prihvati, ali necu da tvrdim da je nemoguce nisam imao problema sa satovima porucenim online (do sada)
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Procitao sam negde na forumu bas ovde da je to "J" cist merak. Pa ako nista zbog meraka i platiti 50 dolara vise, uostalom da se vodimo logikom niko od nas ne bi imao vise od jednog sata. Ja glasam za "J" kolko god bilo nelogicno...meni svaki mora da ima to "J" pa makar lagao sam sebe. Da se kladimo da ce za 20 godina kad godzila najzad srusi Tokyo, ta "J" verzija biti na mnogo vecoj ceni...da je nelogicno nelogicno je al je tako.
dutyfreeislandshop trenutno drzi taj srp313 za cela dva dolara jeftinije od creationa. Ja ipak savetujem E-bay ako bude potrebe za povratom novca...isto duty free island samo na e-bay. Ja sam tamo uzeo par stvari.
Poslednja ispravka: Satoman (30.9.2015. u 0:26) Razlog: dopuna
Bookmarks sajtovi