Ja se jos uvek razmišljam oko kupovine sa Jomashop-a. Ovde jesam dobio dobre komentare ali sam malo googlao pa sam naišao i na dosta loših komentara o njima. Hteo da uzmem seiko ssc229 koji je kod njik jeftiniji i 50-60€ nego na drugim sajtovima. Ukoliko naručiš, molim te da u ovoj temi napišeš svoja iskustva
I ja se razmisljam, najradije bih ga kupio "uzivo" tako da cu jos malo pogledati po radnjama u Becu.
Другари где могу да поручим (или да купим на лицу места) Casio Duro MDV-106-7A, или сличан њему? Јел поручивао неко са ebay-a?
Поздрав и хвала унапред
Odavde. http://www.amazon.com/Casio-MDV106-1...=Casio+mdv+106 Džabalesku. Ja bih ga uzeo da već nemam Casio.
Јел Амазон шаље у Србију без неких додатних трошкова? Видим да пише да ако купим укупно за 50$ поштарина је бесплатна.
Naravno da ne salje. To besplatno je samo za maticne zemlje u zavisnosti koji je Amazon u pitanju. Ako se narucuje nesto sto nisu knjige, CD-ovi itd. a da to isporucuju u Srbiju osim postarine za kurirsku sluzbu placa se jos i depozit za carinu.
Da li je nekog zvala žena iz Creationwatches 😂 sad me zvala, ništa nisam razumeo osim "hello", "creationwatches" i "order". Ne znam šta da radim sad, valjda neće da propadne porudžbina...
Mene je žena zvala par puta od kuće i jednom iz Zadra ali skoro sve sam je razumeo
Ako je problem uživo komunikacija na engleskom zamoli ih da se ista odvija preko elektronske pošte.
Tako i ti i oni možete natenane da prevodite.
Poslednja ispravka: VLADAN P (14.4.2016. u 12:51)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Poslali mi meil, da je sat poslat, Sally je mala 😂 valjda je to to.... Još ja ko Tarzan pričam JES JES VOČ VOČ VERIFAJ 😂
Bookmarks sajtovi