Hvala. Ima li jos neki?
Sent from my Le X620 using Tapatalk
www.orientuhren.de automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep orient
EDIT: Naravno, tu su i Steinhart i Archimede...
No time to lose
Prijatelji, da li je (a sigurno jeste) neko slao sat u Hrvatsku? Pitao me dečko da mu pošaljem nešto, pa nas zanima način dostave i koliko pošta uzima za slanje do Splitsko Dalmatinske županije (koliko sam ga razumeo, reče ST). Hvala.
Nije ti problem posta,problem je carina. Ja sam jedan jedini put nesto primao postom i carinici se nakace ko lesinari
sent from my LV using Gucci
Ja sam slala u Hrvatsku dva puta, jednom sat a drugi put narukvicu za sat. Narukvicu sam slala avionskom postom jer je covek tako trazio, a sat obicnom. Oba puta su mi uplatili i cenu i postarinu western unionom. Pravo da kazem sad se ne secam tacno koliko je bila postarina, mislim da moras da odneses paket da se izmeri pa ce ti onda reci tacnu postarinu. Mislim da je za narukvicu bilo oko 4e, za sat negde oko 7. Nema veze u koji deo Hrvatske saljes, posta je posta, ne odredjuje se cena na osnovu toga, istokao i kod nas ista je cena i za Vojvodinu i za Srbiju. E sad da li su moji kupci platili carinu ili ne to ne znam, ali ja sam oba puta navela da je poklon, jer te pitaju na posti sta je svrha slanja predmeta. Tako da mozda i nisu platili carinu. Oba puta sam slala u koverti. Jednom u avionskoj, drugi put u obicnoj.
Samo da ostavim komentar vezan za prodavnicu creationwatches.com
Sat narucen 09.10.2016., poslat 13.10.2016. a stigao na kucnu adresu 26.10.2016. Sat je bio ispod 100EUR, nije bilo carine ni bilo kakvih drugih troskova osim cene sata.
Sat je nov, originalan (Citizen), sa garancijom od 13.10.2016., upakovan izvrsno, ali bez kutije, u kvalitetnoj "plis-guma" kesici.
"plis-guma" - materijal najslicniji gornjem sloju Intex duseka na naduvavanje.
^Mislim da je za originalnu kutiju potrebna doplata.
Da pitam, nije li to malo glupo, doplatiti za originalnu kutiju ? Zbog cega to rade ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi