hvala na odgovoru, narucio bih ga iz Srbije i uplatio a adresu bi naveo drugara u Austriji, tako da nema carine... a u dilemi sam sa kog amazona da porucim
hvala na odgovoru, narucio bih ga iz Srbije i uplatio a adresu bi naveo drugara u Austriji, tako da nema carine... a u dilemi sam sa kog amazona da porucim
Sat je identican i na jednom i na drugom sajtu. Sto se tice prodavaca, koji je bolji, to vec ne znam
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ima na eBayu na gumi za ispod 200$. Šalju u Srbiju besplatno. Od pouzdanog prodavca. Još 20ak dolara je jubilee I 45 je oyster narukvica.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pozdrav svima, uz vas polako otkrivam čudesni svet satova pa sam hteo da zamolim za predlog gde je sada aktuelno kupit sat online, tj. koji sajtovi su ppouzdani za kupovinu iz Srbije. Vidim da npr. Creationwatches imaju neke popuste pa se pitam koliko je to sigurna kupovina. Hvala na odgovorima.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Creationwatches je proveren i siguran sajt i trenutno spada u povoljnije sto se tice cena.
Sta kupujes ako nije tajna ?
Još nisam odlučio koji će to model biti ali ono što želim je automatik, sa safirnim staklom, metalnom narukvicom, datumom i bez hronografa. Možda imate nešto za preporuku?
Društvo,
opasno sam "zagrizao" za ovaj Seiko MAS62 Re-issue:
Prospex SPB053J1 • Seiko satovi prodaja, Astron Seiko, Prospex Seiko, Premijer Seiko, Zidni satovi, Budilnici
Interesuje me ima li ko iskustva sa Vitanovim, tj. može li se dobiti kakav gotovinski popust na tu cenu... Na netu ga nađoh već od ~700 $, ali bih stvarno želeo da ga uzmem u ruke, dobro ispipam i ako mi se sviđa odmah završim kupovinu. Naravno, ako ga ima drugde u Srbiji povoljnije, rado ću tamo otići
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Pozdrav svima,
Ovde sam se obratio kada sam kupovao svoj prvi sat i na kraju sam sat porucio bas sa Creationwatches jos pre 5 godina, malo sam duze cekao tada, nekih mesec dana, ali je na kraju sve bilo u redu, garancija, kutija i najbitnije sat, sve na mestu. Plus mi tada jos izasli u susret i naglasili neku manju cenu na paketu kako bih sigurno izbegao carinu po tadasnjim zakonima koji su bili valjda da se nista ispod 50eur ne oporezuje.
Doslo je, i proslo vreme za novi sat, opet sam zeleo da sve odradim preko creation-a, i izabrao model (Casio G-Shock G-Steel Tough Solar Analog GST-B100-1A GSTB100-1A Men's Watch) i naravno rasprodao se dva dana posto sam ja resio da ga pazarim. Da li biste preporucili neki drugi sajt iz inostranstva sa kojim imate pozitivna iskustva, i naravno uz slicnu cenu kao sto je na creation-u. Takodje imam pitanje koliko cesto se desi da satove koje su rasporadli, nabave opet i izbace u ponudu ?
Takodje da li se promenilo ovo oko carine, i ima li novih nacina da se izbegne dodatno oporezivanje ?
Hvala unapred.
Carina je i dalje od 50€ pa na vise, to znam
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi