Hvala puno. Imam RF Virtuon karticu u evrima,pa cu tako platiti.
Hvala puno. Imam RF Virtuon karticu u evrima,pa cu tako platiti.
Sat mi već nedelju dana stoji u statusu "za carinu" u pošti u Beogradu i ne kreće dalje. Je li to uobičajeno po vašem mišljenju?
Jeste, meni je stajao skoro tri nedelje, bilo je oko Božića pa je zato duze stajao. Onda budi siguran da ce biti carine i pdv
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
Sezona je odmora pa malo sporije obrađuju ono što se carini. Sve je to normalno.
Naplatiće ti garantovano, meni je jednom stajalo 10 dana. Pošiljka ti je najverovatnije odvojena da se carini i čeka da je neko i fizički ocarini.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Dobar dan. Imam jos jedno pitanje: Da li preko creation watch-a da narucim sa free shipping dostavom,ili da platim DHL? Ne znam koliko se ceka ako je free shipping? Mozda je bolje sacekati malo duze a ne platiti DHL?
Mislim da je bolje bez DHL jer cak i kod nas na carini ukoliko je DHL nesto se dodatno plaća
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
Bez dhl-a.
Jedino ako ti je sat ispod 50e. U tom slučaju bi dhl trebao da isporuči paket bez carinjenja.
Za slučaj da ga carine dhl naplaćuje uslugu carinjenja oko 3-4000 dinara + porez i carina.Ne znam tačno, ali mislim da se oko te cifre kreće.
5.500 din bez obzira na vrednost paketa.
Omega rules !!!
Sat od 45e je creation poslao dhl-om iako je bilo stiklirano standardno slanje. Dhl nista nije naplatio niti je carinjeno.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Do 50e ne bi trebali da naplaćuju. Bar meni nisu ni za jedan paket sa sportsdirect-a i iherb-a. Do 50e bez poštarine.
Bookmarks sajtovi