Doduše, ja sam.naručivao pre godinu dana. Na moj paket su stavili 10$, sami. Možda su nešto promenili u međuvremenu.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Doduše, ja sam.naručivao pre godinu dana. Na moj paket su stavili 10$, sami. Možda su nešto promenili u međuvremenu.
TRi puta naručivao od njih sava tri puta su stavili 50$ jednom sam prošao bez dinara, a dva puta sam platio neki paušalni iznos jebemliga kako su došli do njega...
Uvek ti od carinika zavisi da li će naplatiti otvaranje I carinjenje paketa. Račun od 50$ ili manje ne mora da znači da će da prodje bez carinjenja. Sve zavisi na koju je nogu ustao. Meni je prolazila nekad bez Carine a roba više od 50 EU naprimer a nekad manja od 50 EU I lupe me. Mada u zadnje vreme udaraju dosta dobro.
Sent from my G3221 using Tapatalk
Poslednja ispravka: Attila (10.2.2020. u 15:41)
PDV bi trebalo uvek da naplate, bez obzira na iznos. A carina samo ako je roba preko 50 (ili 70, nisam siguran).
Obično ih mrzi da se mlate za pdv za male iznose al sve zavisi od carinika kao što kolega reče.
I meni su naplaćivali samo pdv na pošiljke od 5-6e, retko, al jesu.
Čestitam ssrki lep sat Da te koristi u sreći I zdravlju
Hvala, jbg, kao droga kad se čovek navuce. Sad je problem kako objasniti zeni da mi je bas trebao jos jedan.
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Ma kaži to je stari samo nisi ga nosio stajala u fioci na tavanu u nekoj kutiji pored Mikijevog Almanaha
Meni je drugarica otkrila kako objašnjava mužu nove čizme. Nosi ih danima samo na poslu a skida i ostavlja u kolima. Kad ih konačno odnese kući i muž je pita odakle joj - "pa to su mi stare, kako se ne sećaš". Možda može slično i sa satovima
Da da, od prilike tako ide i sa ovim
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi