@mezzano Imaš sreće svaka ti čast
Sent from my G3221 using Tapatalk
@mezzano Imaš sreće svaka ti čast
Barem tebi stiže
Poslednja ispravka: Attila (26.2.2020. u 17:07)
Da li je neko kupovao preko chrono24? Kako se vrši plaćanje ( paypal, kreditnom karticom, bank's wire ili nešto drugo). Ili ide u dogovoru sa prodavce. Našao sam verified prodavca (više od 200 transakcija) iz Španije koji prodaje novi ženski automatski sat po ceni koja je bukvalno 50% niža od cene kod "naših ovlašćenih prodavaca". S obzirom da mi supruga putuje na nedelju dana u EU, eto prilike da dobije "pravi" sat a i da ja našim carinskim organima vratim za ono šišanje kod Eterne. Hvala
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Izabereš sat, kontaktiraš prodavca pitaš ga za cenu, cenkaš se ako možeš, dogovoriš se za plaćanje I za slanje kako šta I to je to. Vrlo jednostavno.
Danas mi već pukao film I pozovem I carinu I poštu pa da se raspitam već za moj paket Koji stigao 11.02 šta se dešava. Kažu mi da budem strpljiv ok ok biću. Hvala vam. Kad ono malopre ae da proverim kad ono.... Yupiii
Carinik nije bio stidljiv.
Bas se lepo opustio, kolko si ga platio kad te toliko odrao?
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
PA na račun mi prodavac stavio na 400eura na moj zahtev I nije koristilo
Jbg niko više nije sisao vesla - kad vide da ide iz Fukuoke - znaju da je original, treba nam neko iz HK da bude posrednik - stavi 50$ i prolazi ....
Šalu na stranu za razliku od ranijih godina, mnogo ređe se prolazi na carini
Da da slažem se, poznat mi rad Carine. I unazad godinu dana više nema prolaza kao ranije. Ali jbg vredi pokušati. Kod mene nije prošlo sad :/ E da, I pozdravljam Carinika ako čita ovo
Bookmarks sajtovi