XXX,brate. Imas i u Smederevu pored Gurmana dobar izbor Casio Edifice satova u casovnicarskoj radnji "Bojan".
XXX,brate. Imas i u Smederevu pored Gurmana dobar izbor Casio Edifice satova u casovnicarskoj radnji "Bojan".
Poslednja ispravka: Shmizla (14.3.2013. u 14:56) Razlog: Rečnik
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ako je to onaj sat iz prvog posta nisam ga vidio ni na jednom pouzdanijem sajtu mozda neko od iskusnijih clanova zna poneki dobar sajt
Hahahahaha znam, ma bre mi smo ti jadni jedino sto zlatara vujosevic vredi nesto, u toj radnji "Bojan" video sam par lepih satova, ali nemaju veliki izbor.Mnogo sam se naprzio na onaj sat casio, mora da ga nadjem negde.
Darko jeste to je taj -Casio Edifice EF-535BK-1AV ako neko zna nadamo se da ce da se prikljuci temi
Tacno je ovo sto kaze Vlada najbolje da izaberes neki drugi Casio Edifice koji god da uzmes neces pogrijesit a njih ima na dosta sajtova i u dosta radnji u Srbiji i cijene su povoljne
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Vlado-Darko u pravu ste na kraju ce nazalost tako i da bude hahahahah pazim brate ne dam se ma sta znam, nista specijalno ima lepih fossil satova i forsiraju G-shock u poslednje vreme ) Pa to ti je kad' hoces da se obrazujes, pretpostavljam da studiras.
aha,imam jos ispit do kraja ali u sd-u sam sad
Ako brate samo cepaj i predmete i studentkinje koliko imas godina?
Bookmarks sajtovi