Hahahahaha mlad si ti covek, ja tek u junu punim 18
Hahahahaha mlad si ti covek, ja tek u junu punim 18
Ahahahah,e znao sam da si ili 94-to ili 95-to godiste.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
hahahahah jbg sta da radim
DRUGARI POTREBNA MI JE POMOC HITNO radi se o satu Casio Edifice EF-535BK-1AV nasao sam prodavca na kupujem prodajem pa ako vam nije problem da pogledate ne znam da prepoznam da li je to stvarno ORIGINAL sat ili je REPLIKA KOPIJA bicu vam mnogo zahvalan EVO VAM LINK Nakit, satovi i dragocenosti : Casio EF-535BK-1AV-original -novo - ID 5349530 - Kupujem Prodajem )))
Taj prodavac prodaje jos deset originalnih satova ne vidim razlog zasto bi taj bio replika.Izgleda ok.
Pa jbg mora da proverim kakvih sve ljudi ima ne mozes da budes siguran.
Ne kazem za ovaj sat, ni za prodavca nego uopste, da ne bude zabune.
Ima stvarno mnogo kopija Casio satova, i neke su stvarno dobre, da se tesko prepoznaju sa slike, cak i uzivo ih je nekad dosta tesko prepoznati.
U svakom slucaju, uvek je najbolje dogovoriti se sa prodavem da se izvrsi provera kod nekog pouzdanog casovnicara. Naravno ovo nije uvek moguce, ali kad jeste treba uraditi.
Treba biti oprezan!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, kaze on kao ako hoces mozemo da proverimo kod bilo kog sajdzije, ali to je neizvodljivo. ))
Porevara je uvek moguca kad kupujes na nevidjeno od neproverenog prodavca,ovde je vise pitanje da li je prodavac korektan.
Bookmarks sajtovi