Pre svega, pozdrav za sve clanove ovog foruma i za sve administratore, ovako ja bih zeleo da kupim ovaj sat Casio Edifice EF-535BK-1AV iskreno ne znam gde bih mogao kupiti ovakav original sat. Unapred se zahvaljujem!
Pre svega, pozdrav za sve clanove ovog foruma i za sve administratore, ovako ja bih zeleo da kupim ovaj sat Casio Edifice EF-535BK-1AV iskreno ne znam gde bih mogao kupiti ovakav original sat. Unapred se zahvaljujem!
Ovlašćeni distributer Casio satova je Jokic S&L Jewelry and Watches
Originale,takođe prodaju i Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
Kontaktiraj i jedne i druge pa vidi.
Ako nemaju -probaj da naručiš.
Naravno,sve ovo se odnosi na kupovinu u Srbiji.
Ako si mislio da naručuješ iz inostranstva-reci, pa da vidimo.
I,da...Dobrodošao na Forum
Poslednja ispravka: VLADAN P (11.3.2013. u 11:57) Razlog: slovna greška
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozdrav i dobrodošao na forum
Na ovom sajtu
Edifice Watches - Watchhubs
možeš dosta povoljno da kupiš Edifice. Poštarina je besplatna a i velika je verovatnoća da ti ne naplate carinu. Ja sam danas naručio jedan sat od njih, a još neku članovi foruma su kupovali.
Na tom sajtu nema taj model ali ima 50-ak drugih Edifice modela stvarno je izbor odlican i povoljne su cijene.
Samo obrati paznju da ti u specifikacije pise da uz sat ide kutija i garancija, ali mislim da uz sve Edifice modele ide.
Pozdrav i dobrodosao na forum
Meni licno se najvise dopada ovaj a mislim da je jeftiniji od ovoga sto si ti postavio, ali ti svakako kupi koji ti se najvise svidja na kraju krajeva ti ces ga nositi.
Casio Edifice Solar Watch EQS-A500B-1AV EQS-A500B
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (11.3.2013. u 13:53)
Jokic i Sense.
Ne postoji bolji kvarc do 150 evra od Casio Edifice.A i svi izgledaju jako lepo,moderno i neuporedivo skuplje nego sto jesu.
Pozdrav i dobro dosao na forum.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Doduse,treba da znas da Edifice satovi izgledaju malo vece.Ali su pravi muski satovi u pravom smislu te reci.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Vecinom od 44-46 pa i preko, ukoliko ces narucivati preko net-a obavezno probaj u nekoj radnji sat slicne velicine da bi vidio kako ti to stoji.
Aha,ali Boga mi,dosta modela je i cak do 48 mm.
Ako trazimo neku manu Edifice serije,onda je ta.Stvarno su neki prelepi modeli ogromni za prosecan zglob muskarca.
Ljudi, treba da nas bude baš briga za kutiju. Meni to što neki modeli nemaju kutiju znači samo +
Prvo, kada naša slavna carina vidi kovertu bez kutije to prolazi. Sa kutijom je sve to "luksuz"
Nebitno da li koša 500 ili 50 evra.
Sledeće, bitno je da su originali, važna je i cena. Kupi šta ti odgovara, poštarina je besplatna. Uzimaj i nosi. Nećeš da nasiš kutiju.
Ko je kolekcionar i voli sve u FUUL u, neka kupuje sa kutijom i naka plati za to
Prosečnom korisniku je verujem sasvim nebitno.
Sve je to tacno ali ukoliko zelis nekada da prodas taj sat npr jednostavno ti trebaju pare sat ces manje prodati bez kutije i papira i garancije. Ja sam mozda perfekcionista ali bas bi mi bilo glupo da sat ne dodje u kutiji najprije zbog sigurnosti samog sata jer se sa kovertama ne postupa bas njezno, opet ce se teze sat ostetiti u kutiji nego u koverti
Bookmarks sajtovi