Da li moze neko da mi napise u PM gde se u Bgu prodaju polovni satovi tipa Maurice, Tag... Mislim na radnje tipa zalagaonica, casovnicara ili ko vec to prodaje.
Da li moze neko da mi napise u PM gde se u Bgu prodaju polovni satovi tipa Maurice, Tag... Mislim na radnje tipa zalagaonica, casovnicara ili ko vec to prodaje.
Mozes probati na Sajmu antikviteta koji se odrzava u hotelu Slavija ili Sava Centru, na skupovima kolekcionara utorkom od 15-17h u _______________ (zaboravio sam gde se odrzavaju, isto je negde na Slaviji , neko ce vec napisati), a prati oglase na KP i na nasoj, forumskoj berzi.
Nisam siguran da postoji u Bg neki drugi nacin da kupis polovne satove kakve trazis.
jole777 kaže:
Hvala na odgovoru, ipak ja trazim radnju koja se time bavi, a postoje takve radnje, ja znam za jednu, da ne pisem sad ovde ime, ali bih pogledao jos negde, nemoguce da sam ja naleteo na jednu jedinu radnju u Srbiji, mora da ih ima jos.
Zalaganice,imas ih par kad ukucas na google a pri tome dodas i potraznja sata. Samo to ti dodje isto kao i sajam na slaviji. Jer skupi su,nemas isto garanciju i imao sam ja lose iskustvo
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi