Dobrodošao.
Evo,ovde ćeš naći neka mišljenja-Royal London - Google претрага
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Moj drug ima RL sat i zadovoljan je,bas sam zagledao sat ovih dana,nije los,ali bih ja pre gledao Casio,Seiko.
Evo i teme sa istim pitanjem: Royal London satovi
Koliko sam pročitao na toj temi i na drugim mestima na internetu, kvalitet im je pristojan.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jeste,ali su po meni malo ambiciozni sa cenama,za te pare se moze uzeti Seiko Monster,Citizen Nighthawk,kojima RL ne moze da prismrdi,ja ih konkretno poredim sa mojim Armani satom,jako su slicni,u tom su rangu izrade,imaju jako lepih dress satova u kolekciji.
Hvala na misljenju...Sat bih verovatno uzeo nesto jeftinije tako da sam zato i pitao za celih 18 soma ne bi ni razmisljao o njemu al dobro..Ponavljam da mi se svidja, i da po vasem misljenju nisu loseg kvaliteta, tj da nisu neki QandQ varijanta ...POzz narode
Nemoj kuditi Q&Q!
To je Citizenov jeftini brend i ima tu modela dobrog kvaliteta koje dobiješ nemal' pa gratis.
Ja sam imao 2 takva: jedan me 90-tih ok služio,a i drugi bi da ga nisam izgubio.
nisam toliko upoznat sa ovim brendom, samo znam da je iz UK. Interesuje me vase misljenje o ovom modelu Men's Royal London Westminster Automatic Watch (41151-01) - WATCH SHOP.com
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane, snacicu se vec nekako
Bookmarks sajtovi