Da li je neko na netu video da se prodaju seiko 5 satovi, i da se isporucuju u Srbiju, naravno,
Hvala Vam,
Pozdrav
Da li je neko na netu video da se prodaju seiko 5 satovi, i da se isporucuju u Srbiju, naravno,
Hvala Vam,
Pozdrav
Pozdrav Veljo, pogledaj na sledećem sajtu imaju poprilično dobar izbor Seiko 5 modela:
http://www.longislandwatch.com/Seiko..._Watches_1.htm
Pozdrav,
V.S.
Hvala Vladane,
Ne isporučuju u Srbiju, i ako je na spisku Serbia-Montenegro...
Mislim da cu kupiti neki od modela koji se prodaju kod naseg prodavca seiko satova....
Ako neko zna nesto bolje (veci izbor) neka javi....
Hvala,
pozdrav
Pozdrav,
Ja sam naisao na jednu stranicu na kojoj se nalazi zaista velika ponuda seiko satova. Stranica je : www.chronograph.com
Ima jako puno seiko satova i jos par proizvodjaca. Ono sto mi je posebno "upalo u oko" jeste Price includes shipping worldwide. Mislim da s ovom stranicom ne bi trebao imati problema niti oko isporuke a niti oko ponude. Nadam se da sam bar malo pomogao. Lijep pozdrav
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Hvala edin13,
Da li je neko narucivao sa ovog sajta, zanima me kako je to u praksi...
za koliko stigne sat, da li ima dodatnih troskova osim carine i poreza,.....
Aj da kazem i da bih kupio sat na poklon, dedi....
nesto ovako,
http://www.chronograph.com/store/mli...idproduct=1729
Jesu li ti bas oni potvrdili da ne isporucuju u Srbiju? Meni su pre dve godine rekli da isporucuju!?
Pozdrav,
V.S.
Nisam ih direktno kontaktirao, ovo je saopstenje koje se pojavi posle unosena imena, adrese i sl.
Nije mi se nista posebno svidelo pa se nisam ni trudio preterano.
Interesantnan mi je link koji je postavio edin13, narucio bih sat samo me brine sto nemaju nikakav sertifikat ( sto sam od tebe naucio )
Hmm cudno, mada u svakom slucaju mozes da im posaljes mail i proveris u slucaju da ti se svidi neki sat koji imaju.
Taj link sam ja vec postavljao na forumu i preporucio jednom od clanova (mislim da je dragon) ali iskreno nisam licno narucivao od njih. Nezavisno do toga, imaju dosta pozitivnih kritika i sto je najvaznije pouzdani su. Definitivno nisu prevaranti a imaju nesto nize cene od ostalih jer su iz Singapura gde Seiko takodje ima neke pogone za proizvodnju.Interesantnan mi je link koji je postavio edin13, narucio bih sat samo me brine sto nemaju nikakav sertifikat ( sto sam od tebe naucio )
Pozdrav,
V.S.
Hvala,
Odluka je pala, naručiću sat krajem nedelje, cim mi u banci zavrse izradu visa virtuon kartice...
Pa se javljam sa utiscima, slikama... cim sat stigne.
Pozdrav
Definitivno javi utiske pri kupovini, pošto niko od nas na forumu nije naručivao od njih.
Moraćeš da probiješ led
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi