1Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Re: Seiko 5 Sports 100m Automatic Men's Watch SNZB23J2 Divers Rubber Strap
Sat je sasvim ok i ima proveren mehanizam. Nisam gledao cenu u evrima ali taj sajt koliko sam pratio ima sasvim povoljne cene.
Što se gume tiče, ta Seiko guma nije ništa specijalno, ja je nisam imao ali kažu ljudi da je dosta kruta. Sve u svemu pojave se povremeno Seiko gumeni kaiševi na KP. Uvek možeš kupiti neki zamenski gumeni ili silikonski kaiš. Izbor je ogroman.
Poslednja ispravka: skydrummer (19.5.2015. u 21:14)
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Oko 123e. Trebalo bi da mi sa carinom i pdvom (x1,1 x 1,2) izadje do 20000. To mi je ok... Bas mi se svidja sat. Nista mi ne odgovaraju sa Sense sajta, ne znam da li vredi da se cimam kod vitanova ili da idem na ovu kombinaciju...
Poslednja ispravka: miskostevanovic (19.5.2015. u 22:38)
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 10
Sat je sasvim ok ! Timemaster.uk je po meni proveren sajt, kupio sam prosle godine Seiko 5 Sports SNZFJ1 kod njih. Dobijas zaista Seiko svetsku garanciju i vaucer sa 5% popusta na sledecu kupovinu sata kod njih. Satovi dolaze u originalnom Seiko pakovanju i ukoliko ti narucuje neko iz Velike Britanije na tamosnju adresu stize za 24h. Pokusaj i sa Yorkshire watches, cini mi se da je to cerka firma Timemastera, i oni imaju nesto nizu cenu pojedinih modela. Sto se tice narukvice, kupio bih sa metalnom, originalnom ( zamenske se teze nalaze ), a po potrebi bi zamenio silikonskom koja znatno lakse moze da se nadje u Srbiji. Za svoj Seiko sam nasao sjajnu silikonsku koju sam platio 1.500,00 RSD.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala! Pa jeftiniji mi je preko watchhub-a... Za sad je to najbolja opcija. Valjda se nisam zeznuo oko racunice i da je to to - do 20000 din.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Nasao sam original sa gumenom narukvicom na jomashop. Cena ekstra ali je shipping malo jaci i iznosi oko 40 dolara. Zajedno sa satom izadje oko 147 dolara. To bi trebalo da izadje oko 21 hiljade ako sam ja dobro racunao? Ne bih morao da se cimam kasnije da trazim gumenu narukvicu, dobijam tacno ono sto zelim... Da li da idem preko jomashopa? Koliko vidim na forumu pouzdani su.
Seiko 5 Black Dial Rubber Strap Automatic Men's Watch SNZB23J2 - Jomashop
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
Pozdrav, imam da ti preporucim ako si zi Beograda, U radnji WatchisWatch model snzd27k1 po ceni od 17.250din. Mozda bi dobio i neki popust, vidi raspitaj se.
Poslednja ispravka: house (20.5.2015. u 20:36)
Razlog: Lose ispisano
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala u svakom slucaju... ali nije to to
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
Okej, rekoh da ti pomognem, slican je dosta model a cena je za Srbiju dosta pristupacna, plus ne bi imao nikakvih carina i ostalih stvarcica
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hmmm... Narucio bih ga preko ovog prodavca na ebay-u... Sta mislite? Trebalo bi da je pouzdan.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi