Identico kao što Marko reče, ali pogledaj i u ChronosTime. Znam da sam satove ovog proizvođača video u još jednoj radnji, ali ne mogu da se setim gde.![]()
Identico kao što Marko reče, ali pogledaj i u ChronosTime. Znam da sam satove ovog proizvođača video u još jednoj radnji, ali ne mogu da se setim gde.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ovakav nema nigde,,,za Chronos tesko da moze i da se naruci...zvao ja.
jedino net i jos je jeftinije
oho hooo cekajte momci ne razumem vas sta je indenica i chronos??? to su neke radnje u bg-u ili sajtovi na kojim pise cena???D
uvoznoco satova...Chronos time je uzovnik za Taga i jos nekih brendova...ali svi ti skuplji se narucuju....cekaju i veca im je cena
Zdravo Kristijane! Propustio si na prethodnoj stranici - tolarbo je pominjao obe prodavnice.
Identico ima prodavnice po Beogradu i Podgorici, a Chronos Time u Nisu, Novom Sadu, Kragujevcu i Sabcu.
No time to lose
hvala na obavestenju da li neko zna kako se krecu cene tog proizvoda???))
najbolje je da nazoves ali cisto sumljam da ces biti zadovoljan cenom...
indentico nema a u chrome ima ali nema katalog...:/
drugar znas li mozda cenu el je vise od 200 evra ??/ to mene zanima da znam da li da stekam pare ili ne ?xD
Bookmarks sajtovi