Pozdrav svim ljubiteljima satova i onima cijim trudom je sajt zaziveo!
Ovo je moje prvo javljanje i moje prvo pitanje.
Da li neko zna da li se i gde u Srbiji mogu kupiti TAG Heuer satovi i po kojim cenama?
Pozdrav
Pozdrav svim ljubiteljima satova i onima cijim trudom je sajt zaziveo!
Ovo je moje prvo javljanje i moje prvo pitanje.
Da li neko zna da li se i gde u Srbiji mogu kupiti TAG Heuer satovi i po kojim cenama?
Pozdrav
Pozdrav Djole i dobrodosao na forum.
Jedini distributer Tag Heuer satova u Srbiji je:
Chronos Time
Bulevar Arsenija Čarnojevića 66
11000, Beograd
tel: +381 11 3133589
Oni su deo slovenacke firme Slowatch, i ako se ne varam distribuiraju iste brendove kao i u Sloveniji, a spisak mozes videti na sajtu: http://www.slowatch.si/ure.htm
Ja sam kod njih kupio Hamilton sat 15 dana nakon sto su se otvorili, pre skoro godinu dana, i dobio sam solidan popust (20%) verovatno zato sto sam bio prvi kupac i sto sam kupio sat pre nego sto su i otvorili maloprodaju
Inace tada su imali samo jednu maloprodaju i to u Merkatoru u Novom Sadu, a sada mislim da imaju i u Nisu. U Beogradu, ako se ne varam, nemaju jos uvek, vec imaju samo kancelariju i to na adresi koju sam ti napisao.
Sto se tice cena ne mogu ti mnogo pomoci, ali racunaj na preporucene maloprodajne cene koje vidis u inostranstvu, a naravno pokusaj da dobijes i neki popust.
Nadam se da sam ti pomogao.
Pozdrav,
V.S.
Hvala na pomoci V.S., zvacu ih i raspitati se.
Pozdrav i hvala jos jednom
Ma nema na cemu i drugi put
Nego ako nije tajna, koji model si planirao da kupis?
Pozdrav,
V.S.
Da ne znas za kolko bi mogao da se nadje ovaj model?
205 000 dinara
Nadam se da je ova Mladenova informacija proverena, ali u svakom slucaju nista ne kosta da nazoves Chronos Time i da ih pitas.
Pozdrav,
V.S.
Proverena, ja se interesovao za isti...
Mladen wrote:
Hehe, super, u tom slucaju hvala za info.Proverena, ja se interesovao za isti...
P.S. Jesi li ga kupio?
Pozdrav,
V.S.
Mene na prvom mestu zanima link, calibre 36, ali je cena kod nas bolesna. 420 000, u USA je isti taj 3900$, znaci oko 200 000. Za razliku mi se isplati da odem samo do USA da kupim A jos ako kazem nekom da mi ponese kad dolazi, dobijem ga upola cene. Za carrera model sam usput pitao
Bookmarks sajtovi