U toj radnji u Čačku,na gradskom šetalištu,pre mesec dana cena je za model sa crnim ciferom bila oko 42000din,video sam ga u izlogu.
U toj radnji u Čačku,na gradskom šetalištu,pre mesec dana cena je za model sa crnim ciferom bila oko 42000din,video sam ga u izlogu.
Da ja jesam kupio sa Jomashop-a i sve je uredno stiglo ali su u medjuvremenu izbrisali CG sa spiska
Tu se vide razlike između pravog sata i jedne od replika. Uopšte ne mora da znači da su sve replike iste i jednakog kvaliteta.
Inače, i meni se sviđa kako PRC-200 izgleda, ali mi smeta što je premali (za moju ručerdu). Po mom mišljenju, za tu cenu može bolje da se prođe s japancima - Citizen, Seiko...
Pozdrav,
Kupio sam tissot prc200 (zute kazaljke i kozni kais) pre par dana u NYC u Diamonds and Dials. Pozadi pise T461 i nesto tipa 12BG0268692. Po onim uputstvima i razlikama izmedju originala i kopije, sve je na strani originala ali me ti brojevi na poledjini sata zbunjuju. Sts mislite? Pozdrav
To ti je serijski broj sata, tako da ako sumjas samo zbog toga, nema potrebe da brines
Edit: Ako bas sumnjas, postavi dobre slike pa da vidimo.
Poslednja ispravka: RUS (13.2.2013. u 19:35)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni ovako sa slike izgleda ok.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobar je ne vidim mu manu
sjajan sat, ja mu samo "zameram" preozvbiljan kais ali i to se da resiti..
Bookmarks sajtovi