hahahahhaha....vjerovatno je zbog toga
Pozdrav
hahahahhaha....vjerovatno je zbog toga
Pozdrav
Naručio sam par kataloga, naravno besplatnih i neki su već stigli. Christopher Ward nije nista posebno, čak su mi poslali u 2 navrata isti, ali JLC je pravi kolekcionarski primerak, tvrde korice, 200+ strana, kvalitetan papir u boji..., baš su me iznenadili. A kako me čika poštar "nije zatekao kod kuće", umalo me nije mrzelo da odem do pošte, jer je večito gužva, svi šalju pakete, pisma!
Da, to je meni stvarno odraz velike kompanije i profesionalnosti. I dopis koji dostavljaju uz katalog mi je isto odličan gest. Bilo da to rade automatizovano, nebitno. Da li ćeš kupiti neki njihov sat ili si samo ljubitelj istih...
Dopada mi se takav pristup.
Isto tako cenim kompanije koje imaju obilje informacija na svom web satju. Da se sve nalazi na jednom mestu, kako ne bi morao da čaprkaš po Internetu da bi sklopio kockice za ono šta tebi treba.
Pozz!
Mozete li da postavite linkove gde bi mogli da se prijavimo za ove kataloge. Da malo popunimo biblioteku
Ja sam narucivao
Christopher Ward, JLC, Oris, evo danas i Omegu, Glashutte, Longine, Blancpain...
Isto sam nesto narucivao (mislim Rado), pa mi stigo email, da mogu da podignem licno u jednoj od prodavnica u TC Usce, ali me mrzelo.
Edit
Za Blancpain nisam uspeo, jer mi prijavljuje neispravnu email adresu!
Poslednja ispravka: Milanche78 (2.3.2012. u 19:16)
Stigli katalozi Sinn i Glashutte, ocekujem Omegu, Longine, Blancpain, Oris...Nisu na nivou JLC, ali su ok, uz Glashutte dolazi i DVD disk.
Meni stigli JLC, Rado i Ulysse Nardin. Narucio sam skoro sve meni poznate, ali je samo ovo za sada stiglo. Rado nije nishta posebno, ali su zato JLC i Ulysse Nardin odlichni, u tvrdom povezu. Ulysse Nardin je prelep posebno, i za chitanje i za gledanje, neverovatni modeli.
Probacu da slikam nechim boljim pa kachim slike, ako nishta ne nadjem slikacu sa moba.
Hm, nisam narucivao Ulysse Nardin , a stigao je u medjuvemenu i Longine.
Naručio jednom Omegu i ništa nije stiglo ... garant neko u pošti krati svoje radno vreme razmišljajući koji PO
Bookmarks sajtovi