Baš, baš brzi! Super!
A sad imaš novo štivo za prelistavanje..
P.S. Ja sam poslednji poručila Omegin... Čekam, nadam se da će poslati...
Baš, baš brzi! Super!
A sad imaš novo štivo za prelistavanje..
P.S. Ja sam poslednji poručila Omegin... Čekam, nadam se da će poslati...
Ni meni nije stigao, ali zato su mi poslali novu verziju Longine kataloga.
Samo da potvrdim Sinn-ovu brzinu - 4 dana
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
I meni takodje! Dakle sve cestitke za Sinn .
Takodje - nesto ranije su brzi bili i iz IWC-a i Longines-a
No time to lose
Meni je stigao i Longines, cekam ostale
Upravo mi je stigao katalog A.Lange und Sohne. Narucio sam jos neke,ali mi je najbitnije da je ovaj stigao.
Sta reci o samom katalogu? Pa nije dzabe ova kompanija proglasena najluksuznijim brendom u Nemackoj. Ujedno,po meni i vrlo ozbiljna,kada su poslali katalog u tamo neku Srbiju.Salim se,naravno,ali stvarno za svaku pohvalu,jer ocigledno ne prave razliku izmedju trzista.Uz katalog je stiglo i pozdravno pismo od g-dina Luce Dondija,generalnog direktora firme za juznu i jugoistocnu Evropu,ciji je centar u MIlanu. U pismu,koje je naslovljeno na mene licno (to naravno rade sa svakim ko naruci katalog),zahvaljuje se na interesovanju za njihove satove i daje preporuku za neke od modela. Vrlo profesionalan odnos,nema sta.
Slike ce sve reci.
Pozdrav.
Samo da potvrdim sve gore navedeno, katalog je extra. Jos da preporucim katalog Brequet-a, e to je bas fantazija...
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Djordje, kao i edin, i ja mogu da sve to potvrdim. Zaista je lep osećaj kada neko posveti toliko pažnje potencijalnom kupcu, koji verovatno neće ni biti u mogućnosti da kupi neki od njihovim satova. Bez obzira na sve, takav odnos mogu da priušte samo oni najveći, a Lange to svakako jeste.
Uživaj u katalogu...i prebaci svu pokretnu i nepokretnu imovinu na ženu kako bi bila na sigurnom...if you know what I mean...
Narucio sam upravo katalog od panareia i iwc-a, zanima me da li ste placali postarinu kad su vam stizali katalozi? I ako neko moze da mi posalje link gde bih mogao da narucim katalog Seika??
Ne, ja do sada ništa nisam platila.
Skoro je i nama stigao katalog Panerai-a.
Za katalog Seika ne znam. Nemam iskustva sa tim...
Bookmarks sajtovi