Sledeci je Sinn,ali to tek kad stigne JLC i Longines.
Mora da se ''dozira''.
Sledeci je Sinn,ali to tek kad stigne JLC i Longines.
Mora da se ''dozira''.
Molim samo jedno objasnjenje ... Naime,hocu da porucim katalog Audemars piguet satova,ali tamo gde pise Country,nema Srbije ... A vidim da su ljudi ovde narucivali,i stizalo je ?
Evo da postavim Fortis-ov novi katalog nije u pdf formatu koliko sam vidio nije do sada postavljan ovaj iz 2012
http://www.fortis-watches.com/upload...gue2012-EN.pdf
Da li je neko na kraju dobio katalog Omege
Nazalost nista od Omege.
Danas mi je stigao Sinn-ov katalog za 2012/13. Katalog je stvarno fenomenalan bas na nivou takvog proizvodjaca.
Tvrde korice oko 130 str kvalitetan papir i ilustracija. Bravo za Sinn
Ali je pukom srecom stigao do mene, postara je vjerovatno mrzjelo da se penje na drugi sprat pa ga je ostavio u prizemlju a onda ga neko bacio vani tako da sam ga sasvim slucajno nasao kad sam izaso nekih 50m od zgrade.
Evo i nekoliko slika znam da su neki clanovi vec postavljali slike ali eto da stavim i ja nije na odmet
Evo stigao je i katalog Hamiltona cini mi se da ga do sada niste predstavljali pa evo nekoliko slika.
Katalog je veoma lijepo uradjen papir je visokog kvaliteta sa nekim veoma zanimljivim printom na koricama.
Sastoji se iz dva dijela, kataloga za 2012/13 i dodatka posvecenog pilotskim satovima.
Na pocetku je istorijat brenda kao i neke od godina koje su bile vazne u 120 god dugoj istoriji.
Svaka slika je pracena nekim tekstom i opisom sata kao i njhovim teh. karakteristikama. Ako nekoga zanima tekst o nekom konkretnom modelu ja cu ga rado postaviti i prevesti.
Upravo mi je stigao katalog Breguet-a.
Zaista iz kataloga lako se vidi i shvata da se radi o jednom od najvecih giganta Swiss made industrije i ponosu Swatch grupe.
Fenomenalan katalog!
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Bookmarks sajtovi