Da preko zvanicnog sajta. Imas na predhodnim stranicama ove teme linkove zvanicnih sajtova i sto treba da popunis i kako da narucis
Da preko zvanicnog sajta. Imas na predhodnim stranicama ove teme linkove zvanicnih sajtova i sto treba da popunis i kako da narucis
Hvala
imam i ja iste kataloge kao i ti darko, ja sam dobio panerai i on mi je onako najlosiji, IWC i Glashutte su najbolji koje sam dobio. Hteo sam Blancpain da porucim i navodno mi nije mejl adresa ispravna, slicno je i kod JLC, mislim da ne zele da posalju kataloge, previse je to skupa reklama, ko zna koliko ljudi narucuje, a oni vode evidenciju o svojim musterijama i ne isplati im se. Jos je Blancpain jedna od najmanjih manufaktura, a kuriozitet je da na chrono24 mozete naci kataloge na prodaju, tako onaj Glashutte katalog kosta 40evra
A ako nema srbije ima jos uvek celom svetu poznate jugoslavije u listi zemalja
Narucio sam brdo kataloga stigli mi samo od Langea i Paneraia (dva) Ovi su me skroz razocarali , tako da ubuduce samo kupujem lange i panerai
Meni je na ovom Glashutte katalogu pisalo da je cijena 15 funti ali ja nisam nista platio. Meni je dobar katalog Paneraia lijepo je uradjen.
Mada Sinn mi je prvi stigao poslije 3 dana. Sinn je stvarno za svaku pohvalu
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (7.6.2013. u 0:48)
@darko
pogresio si, katalog se ne prodaje, toliko je iznosila postarina, meni je iznosila negde oko 17 evra
@serb
ne ocajavaj, meni je IWC stigao tek posle dva meseca i jos su mu ivice bile ''izubijane'', ko zna kroz kakvu golgotu prolaze ti zaista vredni katalozi
Jel se za svaki placa postarina?Pitam jer sam danas narucio Omegin,Sinnov i Longines?Ili je lutrija?
Poslednja ispravka: marko14 (7.6.2013. u 0:56)
Milane narucio sam ima godinu dana
Za Omegu ne, posto ti nikad nece stici, narucio sam 10 puta i evo vise od godinu dana nista Salu na stranu ja nisam placao postarinu za lange i pam
Marko ne placa se bas nista, bar ja nisam platio. Ne znam kako to kod vas funkcionise, meni npr kad stigne sat, narukvica ili bilo sto a da sam platio, prvo u sanduce u zgradi stigne odrezak iz poste da imam preporucenu posiljku, pa podjem u postu da podignem i uvijek platim 1 euro ali ne znam zasto. Sa katalozima je drugacije oni mi dodju na kucnu adresu ali postar je lijen da se popne pa ostavi na prvi sprat i ne placam nista cak ni taj euro
Bookmarks sajtovi