jedan tip prodaje kineski su ama za amatere su top ima ih u SKOPJE dva kljuca za 15 EVR.
Poslednja ispravka: bt321 (19.3.2011. u 23:15)
Da li je to onaj sa voćnog sajta i valja li čemu? Koliko se sećam, neki članovi su rekli da je kvalitet, hm... upitan.
Vredi onoliko koliko košta,a košta malo
Korisna je recimo spravica za otvaranje poklopaca i još 2-3 stvarčice i to je dovoljno za te pare.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pricali smo u temi o skoli za casovnicare i o osnovnim stvarima sa kojima se pocinje, recimo o alatu koji bi svako od nas trebalo da ima. Recimo za skidanje poklopaca sa kucista radi zamene baterija, ili za menjanje kaiseva (recimo sa metalnog na kozni i sl), skracivanje metalnih narukvica itd. Ne volim Limundo ali sa vremena na vreme predjem po ponudi ocekujuci da cu ko zna sta da vidim tamo. Tako sam i ovaj put naleteo na nesto sasvim slucajno, video sam da se prodaje neki jeftin alat:
Alat za popravku i odrzavanje satova - Kupindo.com
Nadajuci se da ce se otvoriti i ostale teme iz gorepomenute teme, o DIY amaterskim majstorijama, da prokomentarisemo malo i alate.
Ima već ovakva tema-http://www.svetsatova.com/forum/f108...lce-448-3.html
Od 19. poruke pa nadalje imaš komentare za ovaj alat koji si pomenuo.
Taj komplet se pominjao u još 2-3 teme.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne popravljam satove ali nekoliko puta desilo mi se da ponudim nekome da zamenim bateriju pa ne mogu da vratim poklopac (sramote...). Da li ova alatka vrši posao i ima li je negde kod nas da se kupi?
Može li da se nađe i neka za amatere, jeftinija?
ps može li da posluži i za zamenu stakla?
Bookmarks sajtovi