[QUOTE=Elis;159855]Zdravo svim posetiocima foruma. U potrazi sam za profeionalnim casovnicarskim alatom( koriscenim). Potrebna mi je elmina masina za ciscenje sa 3 ili 4 kadice i witchi instrumet za kontorlisanje mehanickih i kvarcnih satova. Ako neko moze pomoc ,dat predlog unapred hvala. :-) Pozdrav od Elisa[/QUOTE Kolega, jeste li pronašli mašinu Elma za čišćenje satova? Da li je to što vam treba? Ja vam mogu pomoći Moj otac je časovničar i radio je sa njom. Šta vam još treba od profesionalnog alata? pozdrav, Tonchi Slažem se, moj otac ima sav alat od Bergeona
Poslednja ispravka: RUS (19.11.2014. u 16:43)
Posedujem stari casovnicarski alat. Interesuje me na koji nacin bih mogao da uradim procenu vrednosti alata.
Poslednja ispravka: RUS (17.2.2015. u 23:02) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
^ Odnesi kod nekog casovnicara, mozda ce moci da ti kaze sta tacno imas, kog je kvaliteta i nesto vise o vrednosti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vanja,probaj nekako poslikati alat, ukoliko je u originalnim kutijama i ako ima kakvih žigova proizvođača, mislim da među članovima foruma ima dosta kandidata za kupnju, ali mora se vidjeti o kakvom se alatu radi.
Pozdrav. Može li mi neko reći da li vredi nešto ovaj set?
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Amaterski prirucni alat....za nesto sitno moze cak i dobro posluziti, osim onog uredjaja za izbijanje stiftova na linkovima....njegova igla je jako lose kvalitete i savija se i puca.....ali znas kako kazu: "Kol'ko para tol'ko muzike".
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Nesto slicno sam i predpostavljao.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Bookmarks sajtovi