Ima li neko ideju gde bih mogao naci novi cifer za omikron? Bar mi recite nekog casovnicara koji bi nogao da ima ili ako neko od prisutnih ima da mi proda. Radi se o starom modelu, 21 rubin, mislim da je as1130 mehanizam.
Ima li neko ideju gde bih mogao naci novi cifer za omikron? Bar mi recite nekog casovnicara koji bi nogao da ima ili ako neko od prisutnih ima da mi proda. Radi se o starom modelu, 21 rubin, mislim da je as1130 mehanizam.
Nažalost, na tvoje pitanje je teško dati direktan odgovor, ali mogu da te uputim kako da pokušaš.
1. Ukoliko želiš da kupiš cifer na forumu, potrebno je da daš oglas u odgovarajućoj rubrici i da obavezno priložiš sliku sata čiji cifer sređuješ, ili sliku identičnog sata sa itnterneta.
2. Druga mogućnost je da potražiš po pijacama ili oglasima odgovarajući sat sa koga bi skinuo cifer, a ako je mehanizam ceo, možeš ga kasnije koristiti i za delove ili ga prodati.
3. Treća varijanta bi bilo da uzmeš sat i počneš da obilaziš časovničarske radnje. Znam da je to dug proces, ali poenta je u tome što časovničari imaju ono što otkupe, tj. ako je neki kupio takav polovan sat, onda će imati i delova.
Ako priložiš fotografiju cifera, možda će se i javiti neko ko je primetio takav kod svog časovničara, jer oznaka mehanizma sama po sebi nije dovoljna.
Žao mi je što ne mogu da više pomognem, ali se nadam da ćeš uspeti da nađeš odgovarajući cifrer.
neznam da li ce odgovarati cifer 3360 ali mislim ipak da hoce posto sam uporedio ovaj moj cak je ovaj moj u dobrom stanju kasnije cu i sliku prikazati.
Bookmarks sajtovi