Probao, ali nisam nasao. Sada je na -6 sekundi za 24 h, ali bolje da to sredim dok je u garanciji
Probao, ali nisam nasao. Sada je na -6 sekundi za 24 h, ali bolje da to sredim dok je u garanciji
Jel si siguran da ce da ti prihvate taj sat.
Znas i sam da oni stave fabricki neke podatke kao +-25 ili slicno.
Da ne bude ono: sat radi po fabrickim specifikacijama i dobar je.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nije samo do odstupanja, mislim meni je sve ispod 10 sekundi dnevno odlicno. Ali koliko se meni cini, on ne moze da se podesi da radi u plusu, jednostavno ne radi punom snagom. Kada se do kraja navije, glavna opruga se slepi i tada se smanji amplituda i uspori. Konsultovao sam se ja sa njima i rekli su da ce srediti.
Ima nešto u ovome što Rus_Pa kaže.
Sat sada radi u fabričkoj toleranciji.
Jedino možeš da se žališ naOnda oni mogu da te pitaju-A kako to znaš?Amplituda je slabija nego sto bi trebala da bude, i to pogotovo kada je opruga navijena do kraja
Doći ćete do toga da je neko drugi otvarao sat...
Edit-U međuvremenu si napisao to za konsultacije
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ok onda, ako su rekli tako, sredice ga.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pre nego sto sam ga odneo do Simovica, proverio sam sa njima zbog garancije. Jer bi me slanje izaslo skuplje nego samo podesavanje ovde, a jos bih bio bez sata neko vreme. Rekli su da je ok, ako se odradi profesionalno. Tako da verujem da ce sve biti u redu
Ne znam stvarno da li da im ga saljem, jer za 5 i po dana kasni 5 sekundi
Opusti se,brate.Koja sekunda gore-dole.
Uzmi onda kvarc i resen problem.
Hehe, kazem u smislu da je neverovatno koliko je postao precizan. Pa zbog toga ne znam da li da im ga saljem, jer je amplituda slabija nego sto bi trebala da bude. A sa preciznoscu sam odusevljen... Ustvari previse je precizan, ja volim da ga podesavam, a sad ne moram pola godine da ga diram
Poslednja ispravka: krstin (27.11.2012. u 19:11)
Hehehe! Ja mislim da je to previše:p !krstin:87316 kaže:
Kaži Simoviću da nema pojma i da to uradi ljudski!:p
Bookmarks sajtovi