Dobar je, sad je u odlicnom stanju.
Dobar je, sad je u odlicnom stanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
-ala zablista, svaka čast !
...nego, htedoh samo da dodam, da su ti Condor kaiševi , stvarno vrhunski obzirom na cenu. Znači, na fotkama se vidi, kako je dobar kaiš (a i odlično je "leg`o" na sat) .
Victorinox - real steel with mechanical soul
Condor kaisevi nisu losi,veliki izbor boja i dezena.Cenovno su pristupacni od 1000 din pa nadalje.Casovnicar kaze da su dosta izdrzljivi i da nema zalbi.Mada za koju stotinu dinara vise moze da se uzme i Hirsch kozni kais.Koji je po meni bolji,meksi i udobniji za nosenje.Posedujem jedan crni Hirsch Buffalo nature line .
Super sat!
Prelep sat!!koliko te je kostalo ovo zadovoljstvo,ako nije tajna,i ja imam darwill 66 kome treba da zamenim staklo pa me interesuje cena?
Naravno da nije tajna
Servis na mehanizmu 1000 din,novo pleksi staklo 400 din,nova krunica 500 din i kais Condor 1000 din.Poliranje i 2 nova stifta.Vise para sam dao nego sto sat vredi ali za mene ima znacaj posto sam dobio na poklon na pare nisam gledao.Imam i ja jos jednog Darwila 66 i na njemu bih mogao da poradim.
Puno ti hvala na inf. juke ,i ja sam se resio da popravim mog darwila bas mi je drag,i volim stare klasike,pa me interesovala cisto okvirno cena,a za ovakav merak
nije mnogo,jos samo da mi se lepo uradi,da bude lep kao ovaj tvoj,pa cu sa ponosom da ga nosim.Nego da li znas mozda,da li je moguce da se i lice malo procisti ili zameni novim posto kod mog sata ima patine i one crtice za minute ne jednoj strani su nestale?
Zavisi kod kog casovnicara nosis sat i od njegove volje,truda da ti sat dovede u red.Moj Darwil je bio dosta dobro ocuvan tako da nije bilo puno posla oko njega.Trebas da kazes casovnicaru sta bi zeleo da uradis sa satom i ako moze uradice.Vredi pokusati.Ako budes sredio sat obavezno zakaci slike.
Bookmarks sajtovi