Imam Darwil sat koji bi hteo da sredim.Akrilno staklo je izgrebano i napuklo na 3 mesta,hteo bih da ga zamenim.Da li ima neko u Novom Sadu ko bi mogao to da mi uradi?
Imam Darwil sat koji bi hteo da sredim.Akrilno staklo je izgrebano i napuklo na 3 mesta,hteo bih da ga zamenim.Da li ima neko u Novom Sadu ko bi mogao to da mi uradi?
NS ekipa obicno preporucuje Simovica ili Popova - adrese i telefone imas ovde: Servisi satova - Svet Satova
Fotke su obavezne nakon popravke.
jole777 kaže:
Ok,Hvala.Kod Simovica inace servisiram svoje satove samo jos nisam odlazio za Ns.A probacu i kod Popova.Jutros mi je pala ideja o sredjivanju sata.Uradim jedan servis,novi kozni kais i bice kao nov.Pozdrav
Postavi slike kada servisiraš sat, mislim da će odlično izgledati.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bice fotki sigurno,jedino sto mi aparat nije bas najbolji.Ceprkao sam danas po stvarima i nasao jos jednog Darwila flat lux 66 iz 70 godine kojeg bi isto mogao reparirati.
Veceras sam preuzeo sat sa servisa.Uradjen servis na mehanizmu,novo pleksi staklo,poliranje,zamenjena krunica,nov Condor kozni kais i 2 stifta.Sve u svemu jako sam zadovoljan.Bice slike za koji dan.Servisiran u Ns kod casovnicara Simovic.
Dobar posao i dobar sat
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Odlično .
Bookmarks sajtovi