Pozdrav svima,
Prilikom menjanja baterije oštetio sam poklopac na satu Dugena. Da li ima šanse da negde nađem zamenu? Ima li svrhe da obilazim časovničare?
Hvala.
Pozdrav svima,
Prilikom menjanja baterije oštetio sam poklopac na satu Dugena. Da li ima šanse da negde nađem zamenu? Ima li svrhe da obilazim časovničare?
Hvala.
Ja bih obišao časovničare.....ako nije veliko oštećenje,možda se može srediti.
Pozdrav
Možeš obići urare ali teško da ćeš naći orginal. Kaj si radio da si ga oštetio,postavi sliku oštećenja.
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Blam me da ispričam. Recimo to ovako: poklopac nije hteo nazad nakon zamene baterije, pa sam uzeo veći čekić.
Bolje da kažem da sam poklopac izgubio. Nema mu pomoći.
Bolje da to nisi ni rekao
Trebao si onaj limarski čekić da uzmeš, tada bi sigurno čučnuo kako treba i ne bi morao više da misliš o njemu. Ne vredi sa ovim amaterskim ništa raditi. E jablane, stvarno si car.
Probaj kod distributera da pitaš, možda imaju neki identičan koji im leži sa strane pa ti izađu u susret i prodaju/poklone. Sumnjam da ćeš imati uspeha ali vredi pitati. Mislim da je Berić zastupnik za Dugenu, ako me dobro sećanje služi... mislim da su oni na sajmu u NSu krajem prošle godine imali izložene njihove satove.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hehe, nije bukvalno bio čekić u pitanju, samo se tako kaže (klešta su bila).
Hvala na savetima, probaću da se snađem. Nije skup sat u pitanju i imam druge satove koje koristim, ali mi ga je žao jer je (bio) jako lep, baš po mom ukusu.
Bookmarks sajtovi