...kuku Djole, da nisi od Žike zemao
...kuku Djole, da nisi od Žike zemao
ko pre devojci... sad trk po jakne...meni 5 komada
Mislim da takav sat vredi i nije skupo platiti i 2500,za te novce mozete kupiti Sub koji je jako lep i kvalitetan sat,ali se vidja na svakom cosku u gradu i koji nema takvu istoriju kao gore pomenuti model...
Slazem se,ja ne znam koji je to Heuer od 3000,doduse vidjao sam po oglasima upola cene pa sad . 3000 mislim da je preskupo ali ajde svako ima pravo da trazi onu cenu za koju smatra da je takva kakva je....
odosmo u OFF
prate
next year at this time I'll be a millionaire
Mislim da smo pomogli novom clanu oko izbora servisa i nadam se da ce okaciti slike sata posle popravke,da zajedno uzivamo u njegovoj lepoti.
Juce vidim na ulici pricaju 2 Sub-a,kad prolazi Heuer. Odma su "stali".
Ipak mislim da oni vrede i vise od 3000. Ipak je to istorija,masina,prica.... Ima jedan na KP sa "plivajucom" cenom,od 1200-2000 evra,niko ga nece,Verovatno jer je jeftin. Treba traziti vise,otice ce.
Izvinjavam se ako idem u off.
Moram da kazem da istoriju ne treba podcenjivati,ako je jedna vrednost nekog predmeta placa se jos tolika vrednost ako ima zanimljivu istoriju iza sebe.
Da nema te istorije verovatno ne bi bio u kontaktu sa porodicom od koje samkupio sat,cujemo se idemo na pice i druzimo se. A kad sam otisao prvi put kod casovnicara da mi nasteluje sat i da mi skrati narukvicu,a nije hteo da mi naplati rad jer taj sat ima veliku istoriju iza sebe i nose ga samo zaljubljenici u takve stvari i posle smo bar pola sata pricali o Heueru. A posle sam upoznao i jednog dobrog coveka istoricara samo zato sto nosim taj sat,a posle smo videli da imamo vise tema za razgovor i druzenje. Sve nas je spojio samo taj sat i njegova istorija,a posle smo nastavili da se vidjamo i druzimo. A verovatno ne bi nikad upoznao te divne ljude da sam kupio i nosio Sub ili Casio.
Poslednja ispravka: sindjel5 (17.9.2012. u 20:42)
I ja se rasplakah,suza,suzu stize...smrc...
A vidim da pored vec jednog,trazis i drugi heuer. Pozuri,kako je krenulo,cena ce u nebesa.
KUPUJEM Heuer pilota JNA ( 1550 SG )
Poslednja ispravka: Djordje (17.9.2012. u 21:01)
Bookmarks sajtovi