Servis za Citizen satove je u Bomar-u (Delta City i Ušće)
Servis za Citizen satove je u Bomar-u (Delta City i Ušće)
Samo da napomenem, da nisam bas siguran da je servis u BG-u, koliko znam sat se samo predaje u nekoj od prodavnica u BG-u, a potom se salje za NS, jer se tamo nalazi servis. Mozda i ja gresim, ali najbolje je da pozoves i pitas.
jeste u NS, pa dobro,moraću tako da pošaljem.pozdrav
sat popravljen pre 10 ak dana ( iskrivljen prenosnik po njihovim rečima ) ali je sinoć stao ponovo. Što znači jovo nanovo
Moram da pohvalim servis koji na gugl pretrazi izlazi kao Casovnicar Seiko Bulevar Umetnosti 27, blok 29. Tamo sam uradio servis zapuštene Rakete navijača i zamena akrila na njoj, servis Edoxa sa Eta 2789, popravljen Twist mehanizam na Fossilu gde je bio polomljen neki šraf zbog čega se nije navijala opruga, menjana baterija na devojkinom Citizenu... Nemam zamerku na bilo šta od navedenog, naprotiv, tako da će to ostati "moj" sajdžija
Sat uvek ostaje kod njega na proveri i doterivanju što može da traje i po nedelju dana. Ne znam kakva je praksa inače, ali ovo mi zvuči baš pohvalno.
Časovničar je stara garda, jako fin čovek, radionica malo neugledna što me u neku ruku čudi jer se nije dogodilo da uđem a da je prazna, i da on nije uposlen, makar to bilo i narezivanje ključeva, ali pored dobrog rada nudi ogroman izbor narukvica za satove.
Uroše, koje su mu cene? Ne tražim drugog majstora, već samo pitam radi poređenja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Za Raketu sam platio 1500 servis + 600-700 akril s tim da je neka osovina bila polomljena, za Edox servis 2500, za Fossil mi je naplatio 200-300 samo bateriju. Instalacija Jubilee narukvice na SKX007 isto 200 čini mi se.
Mislim da su to jače cene obzirom na lokaciju?
Cene su sasvim povoljne.
Ništa veće(ako nisu i manje) nego kod mene u Doboju.
Pa to je onda odlično. Ja sam hteo da nosim Raketu na Zeleni Venac ali sam zvao dan pred godišnji pa mi je rečeno da bi moglo da bude gotovo tek za dve nedelje najranije, ispalo je ok na kraju.
Bookmarks sajtovi