Pozdrav svima,moze li mi neko reci koliko kosta zamena krunice na obicnom Darwilu,moja se bas izlizala?Zvao sam sajdziju Vuleta i trazi mi 1500 din.Ja licno mislim da je to malo mnogo.Molim za neki savet i preporuku.Hvala.
1500 din je 12-13 eur.
Od toga 3 eura je pdv. 6-7 eura je deo, čovek ti menja krunicu za 200-300 dinara, a gde su kirija i ostali nameti.
Jeste, puno je....
Danas sam Omegu uzeo do Kostic-Dojcinovic,kakav majstor,kakva kultura od coveka. Prvi servis kod njega i mislim da cu stalno.
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Da li neko moze da preporuci dobrog casovnicara u Pancevu?
Hvala.
^
Bump!
Mene zanima časovničar za Strelu i 3133 mehanizam u Kikindi ili Novom Sadu. Hačko ne radi jer nema delova, dao mi je proj Lazara u Zemunu koji takođe ne radi ruske satove. Simović u NS se ne javlja, Popov u NS ne zna taj mehanizam, Ačanski se ne javlja. Kostić-Dojcinovic na odmoru a i mislim da rade švajcarce.
Dakle, neko proveren bi mi značio jer imam problem sa datumom, nije samo redovan servis.
Sent from my PAR-AL00 using Tapatalk
Probaj kod časovničara Ivan u NS.
ul. Bate Brkića 12
radnim danima od 10-17h.
Omega rules !!!
Važi, probam ujutru!
Sent from my PAR-AL00 using Tapatalk
Sto se Kostica tice, Poljot navijac koji je skoro servisirao ide par (ali bukvalno) sekundi dnevno u plusu. Mozda ovo nije referenca za komplikovanije ruske mehanizme, ali definitivno da ne radi samo svicarce.
Bookmarks sajtovi