Koja je adresa Kostić-Dojčinović?
Послато са SM-G780G помоћу Тапатока
Koja je adresa Kostić-Dojčinović?
Послато са SM-G780G помоћу Тапатока
Sat je završen, kvar je otklonjen (zamenjen deo) sve lepo radi i više od toga ne mogu reći jer ne vidim razliku iznutra
Supruga je išla da pokupi pa je zaboravila da potvrdi, ali ako se ne varam, garancija je 1god.
Trajalo je za nijansu duže od inicijalnih 10dana, ali ok.
Sent from my PAR-AL00 using Tapatalk
Poslednja ispravka: eee (15.8.2021. u 18:30)
Moram da se ispravim.
Sat radi svoju osnovnu funkciju dobro, ali ovaj mehanizam ima funkciju za brzo prebacivanje datuma i ta funkcija posle servisa ne radi.
Kontaktirao sam časovničara i rekao da mogu doneti da proveri, tako da je to korektno iako nepotrebno cimanje.
Sent from my PAR-AL00 using Tapatalk
Dešava ze, nažalost. Meni je par dana posle jdnog servisa otpala sekundara ali je časovničar namestio i to.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Meni se recimo desilo pre par godina da mi je casovnicar na prethodnom Seiku koji je bio kvarcni polomio mehanizam kad je menjao bateriju. Na G-Shock mi je drugi casovnicar ostavio nepoklopljene dugmice kad je menjao bateriju pa je morao ponovo da ga otvara jer nijedno dugme nisi mogao pritisnuti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bih da ih imenujem ali ih zaobilazim u sirokom luku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao i u svemu ostalom u zemlji Srbiji, dobri casovnicari, na prste da se izbroje. Verovatno ni ostali svet nije u mnogo boljoj poziciji, ali po nekom default-u bi trebao biti.
Bookmarks sajtovi