Putin, možda grešim, ali mi izgleda da si ti ustvari majstor Todorović.
Putin, možda grešim, ali mi izgleda da si ti ustvari majstor Todorović.
Postovani,
s'obzirom da sam danas od svojih cenjenih musterija i postovalaca ovog sajta dobio obavestenje da me gospodin Zoran Ristic javno bez cvrstih dokaza optuzio za zamenu mehanizma sata Tag Heuer eta 955.232...
Moja je duznost i obaveza kao vlasnika firme Todorovic Watch co da ulozim demant...
U svojoj karijeri nisam do sada imao ovakav slucaj,ali za sve postoji prvi put. Ja sam castan i posten covek i to cu po Hipokratu metaforicki ostati do kraja svog radnog veka,jer mi cast i kodeks moje porodice to nalaze.
Vazno je napomenuti da ja jesam uistinu servisirao satove g,Risticu,coveku koji se bavi preprodajom,malverzacijom i pakovanjem satova ,to sam znao i trebalo je da odbijem svaku saradnju sa njim. Takodje napominjem da je gospodin Zoran Ristic zbog nelegalnog poslovanja cak preko deset puta skinut sa raznih sajtova za kupovinu i prodaju,evo nekoliko nikova koje sam uspeo da sakupim za kratko vreme,(majelar,lamajer,majasamja,zoki...)i po kojim ce neko prepoznati i shvatiti o kakvom je profilu prevaranta zapravo rec.
Zao mi je sto dobijam ovakve klevete koje nisam zasluzio i pozivam sve dobronamerne poznavaoce da mi pomognu u identifikaciji mehanizma o kome je rec i za koju sam zamenu optuzen...
Ja kao vlasnik i casovnicar mislim da je gospodin Hadzi Dalibor sve rekao u linku koji je postavio....
U casovnicarsku radnju je porodica Todorovic ulozila puno truda,odricanja i znanja kako bi stekla poverenje i ugled kod sve veceg broja musterija,a ovim postom se narusava ugled ranje Todorovic Watch Co...
Gospodinu Z.Risticu ce se preko suda obratiti pravni zastupnik firme Todorovic Watch Co i tuziti ga za povredu ugleda firme klevetu...
Unapred Hvala...
S'postovanjem Dejan Todorovic Casovnicar
A ja se izvinjavam Putinu.
Dobro je što se Todorović javio i izneo svoju stranu priče.
Meni samo jedna stvar nije jasna-Zašto dvoje ljudi koji su toliko sarađivali ne mogu da se lepo objasne oko jedne tako proste stvari kao što je popravka sata?
Zašto je problem da jedan drugom lepo objasne šta je ko očekivao a šta je ko uradio?
Posebno u situaciji kada novac koji je bio u opticaju ,realno, nije veliki.
Hoću reći,svaka varijanta dogovora je bolja od teških reči,inspekcije i sudova.
Poslednja ispravka: VLADAN P (12.4.2013. u 21:17)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da slazem se sa Vladanom, sto se ne nadjete i kao ljudi resite problem, onda napisete koje ste resenje nasli i da li ste ga nasli ili idete na sud i na taj nacin sve ove klevete koje su recene ce biti ispeglane
Zaista nemam sta da dodam.Samo ti znas pravu istinu naravo znam je i ja a i covek koji mi je prodao sat.Ja nisam dete i ne pakujem satove jer onda ne bih trazio pomoc casovnicara.Samo izvolte na sudu cu dokazati da sam bio u pravu i da taj sat ne bih kupio da nije bila podpisana masina jer sam otvorio sat .Sobzirom da nisam kod kuce vec kod prijatelja i pisem sa njegovog racunara postavicu sliku krunice koju sam cekao 3-4 meseca.Ne zelim da koristim vise ovaj sajt za obracunavanja.Ja i ti znamo istinu i nacin kako si me primio u radnji i nacin kako si nastupio ne govori u prilog radnji o kojoj pricas.Sta ce se desiti ako se pojavi jos neko?Duzan sam ovde da postavim sliku krunice i vise se necu javljati.Ovaj sajt nije za privatna razraacunavanja,nastavicemo na drugom mestu.Ti znas da su argumenti na mojoj strani pa cu to tamo i dozati.
naravno da znam da nije isti mehanizam samo sam hteo da kazem da se na netu moze naci svasta.
putine nije me nikada vadio iz bule popravio mi je samo jedan sat ostalo mi je samo menjao baterije
NARAVNO SVAKU ZAMENJENU BATERIJU SAM PLATIO
Poslednja ispravka: VLADAN P (12.4.2013. u 22:27)
Poštovana gospodo Ristiću i Todoroviću,
Obojica ste izneli svoja stanovišta celog slučaja. Portal Svet satova neće zauzimati strane u sukobu. Portal može pomoći samo u smislu da Vas ostali učesnici upute u legalne načine rešavanja problema, a svaki izrečeni stav pripada onom učesniku foruma koji ga je izrekao. Spor možete rešiti preko organizacije potrošača, policije, suda i bilo koje druge nadležne institucije. Vaši lični odnosi i nesuglasice nisu tema za forum, pa ih možete razrešiti na druge načine, ali za to nemojte koristiti ovaj prostor.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
najbolje je stvar resiti mirno i bez povlacenja po sudovima [...]
Mod edit: ostatak posta je izbrisan.
Poslednja ispravka: Neša (13.4.2013. u 0:42)
Prva rečenica može da prođe, ali ostatak ne. Ovo nije mesto za lična prepucavanja, koja mogu da se vode na nekom drugom mestu, ali ne i na ovom forumu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi