Poslato
Poslato
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Retko koja firma u Srbiji zna kako treba da izgradi i odrzava odnos sa klijentima, a tu spada i vecina domacih distributera satova.
E danas sam imao jedno iskustvo za promenu, tako da moram da pohvalim Absolut Time! Snalica za sat koju sam porucio stigla je na vreme, sto je i normalno za ocekivati, ali sta god da sam kod drugih distributera porucivao ili sam se nacekao, ili nije nikad ni stiglo!
Drugo, moram da pohvalim casovnicara Dejana, koji se odlicno razume u svoj posao. Sat koji sam odneo na servis je pregledao i zakljucio da jos uvek nema potrebe za istim, te podmazao delove mehanizma na kojima je bio suv. Nije hteo da mi naplati nista!
Trece, mogu da kazem da u ponudi imaju sve najnovije modele, konkretno Omege koje sam gledao. Od GMT Planet Ocean-a, do nove Aqua Terra-a 15.000 Gauss, koja stize ovih dana.
P.S. (Dobio sam i Omega katalog, kojeg u Omegi cuvaju kao zlato - znace oni koji su pokusali da ga naruce)
Eto ovako izleda odlicna usluga.
Lepo je ,za promenu,čuti i ovakve stvari.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
stvarno drago mi je da ovo cujem i nadam se da ce i drugi da uce tj da ce biti primorani da se normalno ponasaju.svaka im cast.
I ja moram da pohvalim Dekija i kao servisera i kao čoveka. ..slazem se.
Poslednja ispravka: milan zmaj (15.11.2013. u 22:53)
next year at this time I'll be a millionaire
Nadam se i ja Jagose!
E sad kad sam njih nahvalio, ne bi bilo u redu da u ovoj temi ne spomenem Damira Simovica koji je isto odlican casovnicar i super lik (ljubitelj satova) u Novom Sadu. Nema sta nisam video kod njega da sredjuje, od Dayton-a, do Roger Dubuis-a, a nije od onih koji su gadljivi na jeftinije satove poput rusa i slicno. Sa svime sto je meni radio sam bio zadovoljan, i cena je bila korektna.
e njegovi radovi su vec stizali do mene.potpisujem sve sto si reko.
Za Simovića samo pohvale. Nekoliko satova sam servisirao kod njega, pritom servisira razne mehanizme, polira kućišta i narukvice , obnavlja osvetljenje ( luminaciju) i vrši fino podešavanje mehanizama ( vibrograf ) a nema mnogo časovničara koji sve to rade. Takođe cene su mu korektne.
Poslednja ispravka: skydrummer (15.11.2013. u 23:24)
Da li taj Lesa jos uvek radi? i gde se tacno nalazi? ja sam iz Sopota pa bih mogao otici do njega.
Lesa radi nalazi se kod stepenica kad kreneš prema dinspanzeru.e sad ako ne znas gde je to pozovi ga na telefon da ti objasni.
Poslednja ispravka: jagos (17.3.2014. u 18:57)
Bookmarks sajtovi