Otisla mi baterija na Junghans satu. Radnja koja ih je uvozila (na obilicevom vencu je zatvorena) pa ne znam sada gde mogu da promenim bateriju ? zvao sam danas vece service, ali ne rade Junghans ? hvala unapred.
Otisla mi baterija na Junghans satu. Radnja koja ih je uvozila (na obilicevom vencu je zatvorena) pa ne znam sada gde mogu da promenim bateriju ? zvao sam danas vece service, ali ne rade Junghans ? hvala unapred.
Dobro dosao na forum.
Svaki bolji casovnicar moze da ti promeni bateriju, nema mnogo razlike u zameni baterije na Junghansu i recimo na citizenu ili seiku.
U principu ti to može odraditi bilo koji časovničar... (ali časovničar, ne šuster)
Sa ovog spiska možeš slobodno odabrati sebi nabljiži servis...
Servisi satova - Svet Satova
...preteče me kolega
Poslednja ispravka: backarelli (2.10.2012. u 20:55)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Hvala na odgovorima.
Ali, pre nego sam napisao poruku zvao sam servic : BMP Watches i Vitanov, i u roku, manje od 2 sekunde su mi rekli da ne rade Junghans ..pa zato i postavih pitanje ..ajde krenucu redom, pa cu valjda naci nekoga.
pozdrav i hvala
Možda nisu znali da je u pitanju kvarcni sat, već su pomislili da je u pitanju mehanički. Slažem se da bateriju može zameniti svaki časovničar, jer to je lak posao koji traje nekoliko ttrenutaka, a radnje su uglavnom dobro opremljene ovim artiklom. Ako je u pitanju običan sat sa običnom baterijom, ne bi trebalo da bude problema.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Banovo brdo Sveta je decko koji može da ti promeni bateriju.
ako zelis mozemo se i naci i da te odvedem kod njega...
Da se ubacim sa pricom,a skoro sam bio kod jednog jako poznatog casovnicara xxx din zamena istog brenda...cudo
P.s. si oni su zastupnici satova znamo kojih i nece da rade ni jedan drugi koji nije od brendova koji ne prodaju. A ako ti je daleko brdo svrati kod bilo kojeg i gotova stvar, a mozda bi mogao i sam da je promenis...
Poslednja ispravka: Shmizla (3.10.2012. u 11:35) Razlog: Cene časovničarskih usluga
next year at this time I'll be a millionaire
Drugari,
hvala puno svima na diskusiji i savetima.
Danas sam zamenio bateriju u TC City Pasage (da ne navodim casovnicara ,da se ne shvati kao reklama). I prosao jako jeftino.
Jer sam do sada placao zamenu baterije 1.000 dinara, a sada je bilo 3 puta jeftinije.
pozdrav i hvala svima jos jednom
Drago mi je da si uspeo, postavi slike sata kad budes imao vremena
Bookmarks sajtovi