Zadovoljan sam sa ovim Casiom, tacan je, lijep, ali jedinu bi im zamjerku stavio sto kazaljke slabo svijetle nocu.Gotovo je sad, sat je kupljen-nema vraćke, pa sam pokusavao na iznenadno "dopunjavanje" sa neonskim svjetlom malo da poboljsam svjetlost kazaljki.I malo je pomoglo!Pokusavao sam zavezati sat i objesiti ga na luster na duze vremena da bi se "napunile", ali sam dosao do zakljucka da je ipak bolje na kratko da bljeskam sat-bolje drzi svjetlost.To kad sam "objesio"sat o luster u ženinim ocima sam izgledao kao ludak, al sta cu kad volim satove..... .I dalje cu tako na blic da pokusam "dopuniti"svjetlost kazaljki, valjda cu uspjeti?Na jednom drugom forumu za satove mi rekli da ga odnesem casovnicaru i presvuce mi kazaljke nekom drugom materijom-tricij-ako se ne varam?Ali sat je nov i pod garancijom i ne bih volio da odmah cackam po satu,sta je tu je!?Sta vi mislite, hoce li se jos poboljsati osvjetljenje ovom mojom metodom, jer je sat ipak dugo stajao u maracnom izlogu trznog centra dok ga nisam kupio!?
Bookmarks sajtovi