Bravo majstore
Bravo majstore
zensko k'o zensko, hoce valentina textil pa to ti je. da zna kako je rucno pogadjati iglom u ovoliko struka gurte, manje bi pricala ali izborismo se da ne preterujemo sa crvenim koncem. Prokron alke su morale, svemir je to
umirio se i poljot. ne zvoni vise iz kutije onim njegovim bzzz, bzzzzz,.... dobio drugi kais pa se ucutao
Jesi li već odredio koji će satovi biti na ovim kaiševima? Svaka čast za ručni rad
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala bata Neso.Isprobavao sam na amfibijama,mada cekaju prinove u kolekciji(ako ih budeza sada prazni dzepovi).
Eh, šta je telepatija - umalo da napišem da bi se onaj platneni slagao sa nekim komandircem ili amfibijom Koliko sam video na slikama i okupljanjima, to im sasvim lepo stoji, a koliko se sećam tvoje kolekcije, među vintage primercima ima kandidata za onaj crni sa kopčom.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Drugi platneni mi je najbolji ,svaka cast
Ekstra je tema i hvala svima koji su podelili svoja iskustva u ovoj oblasti.Vrlo je zanimljivo i to kako se ljudi snalaze za materijal i alat ja sam sve morao sam da pravim, jer prosto nemam uslova da kupujem.Kome trebaju vostani konci moze naci u repro shopu,a evo i od mene neka slika mojih skorasnjih radova od materijala sa vojne torbice,koznih cizmi jakni itd
Bookmarks sajtovi