i kud pitah...
ne diraj decu, ugursuze jedan. ja se oblizivao na alke decijih cizmica pa odoleo izazovu a ti razbuca rance, bruka za eskadrilu
samo napred sa novim modelom.
hvala joker, ima da se raspitujemo
i kud pitah...
ne diraj decu, ugursuze jedan. ja se oblizivao na alke decijih cizmica pa odoleo izazovu a ti razbuca rance, bruka za eskadrilu
samo napred sa novim modelom.
hvala joker, ima da se raspitujemo
Poslednja ispravka: sofronije (31.1.2013. u 23:54)
MK2 je odlican
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
MK 3 model- Poreklo gurtni ovog modela nije sa decjih ranaca,vec od vojnih o ili u prtaca.Danas na buvljaku sam kupio za 200din i u startu uz malo paranja konaca dobio dva primerka MK 3 modela.Materijala od 1 kom. oprtaca ima dosta a sirina je 20 mm. Veceras ili sutra predstavicu MK 4 samo da poradim na ideji ,mada je vec kais skoro gotov.
Bravo Te-Ne-Ju! Znao sam da su uprtaci idealni! Steta sto se nikada necu nakaniti da ovo napravim
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bradati uopste nije problem da se napravi PROBAJ BAR
TO je najteze
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
napravih sebi malo vremena.
odlicno zagore sada ce sa skupljanjem iskustava pri izradi krenuti i ideje. svakako nastavi sa tim "MK" bar koliko ih bilo na spitfajeru sta bi sa MK4 ?
Ha,ha,ha...kol'ko bese bilo, jedno 16 - 17 Markova?
Bookmarks sajtovi