Ko me gurnu, oca mu...
Ovo nesto kao u pozoristu - kad clanovi utihnu Dobro, de, nije razlog da ja ne budem jos bandoglaviji u borbi sa iglom i koncem posto majstori nece da "akaju" masinu malo debljim koncem. Nesto ideja je potisnuto zbog takve logistike pa se nemonivno i dalje petlja onim cuvenim kuhinjskim alatom Kod mene je nezamislivo i iglu za sivenje koze kupiti pa se "alat" dopunio iz zenskog pribora, onako kako je red da supruga to ne zna
Maneken za ovi priliku je vec vidjena Mortima u mojoj kolekciji. Drag mi ovaj kais zbog "pedigrea" materijala, svakako da moze bolje ali, eto, zadovoljstvo da nesto sam ispetljas bas lepo.
Da ne prepadam one koji znaju da cene kvalitet. Za kais je iskoriscena kozna torba za RAP iz prve kolicine kada su uvodjene automatske puske. Kasnije je to menjano a na prvoj slici je torba "oficirka JNA", takodje dobijena za "preradu" sto mi svakako nece pasti na pamet da uradim pa makar sat pricvrstio selotejpom za ruku.
I sada mi, sa ove vremenske distance, izgleda neverovatno koliko je kvalitetan materijal koriscen za delove opreme, kako je to zanatski radjeno i po definisanim SNO i za najmanji deo opreme. Odnos nekadasnje drzave prema svojoj vojsci. Sadasnjost nebih da komentarisem....
Bookmarks sajtovi