395Likes
-
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
Re: Kako napraviti kaiš za sat
gledajuci razvoj malog sofronija sve vise se nadam da ce taj drveni mesh ipak da me iznenadi
(a zezao sam se kad sam to napisao, najozbiljnije).
-
joker
hvala ti na ponudi i spremnosti da pomognes. u ovim mojim potragama sam negde nasao voskirani konac ali posto me nije interesovao ja produzio dalje. moram ukljuciti 'rikverc" da se setim.
sve sto sam nalazio i nakupio od tih konaca, sve 30,40 i malo 20 i 10. malopre sam sreo poznanika u gradu i on se seti ko garant ima. takvih na "garant", jasno ti, koliko hoces a oni koji stvarno i imaju - znas sam. nisu koristili to godinama ali kada im pomenes od tog trenutka nemogu zamisliti svoj zivot bez tog konca i toliko im treba da je prosto nezamislivo. tipicna srpska gegulicka disciplina.
steta jedino sto ovakve trivijalnosti toliko smore da se ono malo vremena koje bi covek da osmisli uz rad, pretvara u maltretiranje.
-
-
Veoma lepo napreduješ sofronije, štep je lep, po meni bi trebalo da ide malo bliže ivici kaiša ali to je stvar ukusa. Sve u svemu lepo i samo tako nastavi. Ukoliko ti treba neka pomoć ili savet slobodno mi se obrati biće mi zadovoljstvo da ti pomognem koliko znam i mogu, mada ni ja nisam profesionalac, ima tu ljudi koji to mngo bolje rade od mene pa se nadam da će ti i oni pomoći ako negde zapneš.
-
-
-
-
lepo i precizno, bravo.
-
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke