Kad sam ja išao u vojsku, uprtači su bili kožni Odlično urađeno, imaš zlatne prste
Kad sam ja išao u vojsku, uprtači su bili kožni Odlično urađeno, imaš zlatne prste
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala,drago mi je da vam se svidja delo 9 zlatnih prstiju.
koliko materijala od delova za auta. ja krenuo od brisaca, sada i selna u opciji, a sve mislim kako ce i zupcasti kais da se uvali u pricu
da, mkXVII kraj serije a onda na novi osnovni model
LP
Al si ga opravio, svaka ti cast
Stvarno zanimljiva ideja, kad budes imao vremena, daj da vidimo kako izgleda na satu
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bice na amfibiji posto nemam komandirca ali treba mi malo vremena da je suzim na 18mm. OK?
ks,ks,... zaagoreee...
obrati malo paznju na osigurac-rascepku ( tzv. sprentna ). odlican oblik u preseku zice, laksi za obradu a dovoljno otporan za ono sta treba.
ako te zainteresuje, nemoj uzeti one "zute" iako se lako otkloni taj hromatni sloj pa ostane kadmijum (belo)a to nikako nije dobro.
al' smo se bacili na auto delove... ako cuje mladjo mogu i subvencije da padnu
kada si vec ovako krenuo, evo, kada kupis sturmanski pa za njega osmislis kais, ja ti saljem malu znacku utve
pokusaj sa revernim oznakama, mozda se bolje uklope u sirinu gurtne zbog velicine.
poterao malo i ja sebe jer i prijatelji postoje pa se valja malo angazovati. mozda budu zadovoljni jer je bez konsultacija a malo se imao u vidu stil oblacenja, cifer, pucnjava....
za prvog na vatrenoj liniji :
drugi u ekipi ce ovako sa zulu varijantom:
posto se drugari interesuju kako to izgleda na ruci evo i to. ova sapa je moja, doduse bez pistolja jer sima opasan moder i odmah preti cvgama
sada se nesto vrtim oko jednog bas starog vojnog satica. tu bi trebala bas ( na izgled ) malo "raubovana" koza, pa podloga, pa nema iglice vec osovinica u lugovima .... a pugo na forumu
mali iz tridesetih godina bas zahtevan a ja se jos nisam predao
vidovit sam !
prekid vatre za vreme podele trikotaze !
da nam dugo radi butique ˝chez sofronie˝ !
Bookmarks sajtovi