Pozdrav enco!
To ostecenje ne mozes ukloniti posto je doslo do otkidanja materijala. Dolazi u obzir zamena. Najbolje da ti to odneses kod nekog solidnog casovnicara, on ce lepo to staklo da izvadi, nakon toga da ga izmeri i odredi mu dimenzije. Rekao bih da je to mineralno staklo i ako je to nekih standardnih dimenzija onda cena samog stakla ne bi trebala da bude veca od nekoliko evra. Mada sa slika mi se cini malo deblje, ali opet to moze biti lako dobavljiva dimenzija. E sad, koliko ce ti uzeti za ruke ne znam, znam samo da zamena stakla nije neki veliki zahvat.
Vec ce tu neko ko je vise verziran u vezi cena usluga u Srbiji napisati nesto konkretnije.
Zdravo Enco, molim te daj nam malo više informacija oko tog stakla? U čemu je konkretno problem?
Kao osnovnu informaciju vezano za servis Diesel satove mogu preporučiti BPM servis. Kao zvalični zastupnici tog brenda satova za Srbiju, oni verovatno mogu i servisirati sat.
Jedini problem je estetske prirode. Staklo je mineralno i deblje je ...Poslacu svakako mail BPM servisu sa slikama i pitati , nadam se da nece biti nesto preskupo. To mi je trenutno jedino resenje
Ja kad sam menjao staklo, mineralno, pre par godina, cena je bila od 1500 do 3000, zavisno od sajdzije.
Ja sam skoro bila u BPM servisu i menjala staklo na Fortis satu od mog brata. Cena je bila 1000 RSD za ruke + cena stakla. Eto, to je jedina informacija koju ja imam po pitanju cena, a vezano je za njihov servis.
Moja procena je 1300-1800 dinara. Radio sam zamene mineralnih stakala na nekoliko satova, i ovo je cenovni rang... Više od 2000 dinara nije... Ako treba pomoć oko izbora časovničara, može priv porukama...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Kao prvo hvala svima. Zvao sam BPM cura brzo prica kao navijena mislim da je 2100 ili 2400 rekla dva meseca se ceka ako zelim originalno ...E sad pitanje je dal ce ta dva meseca biti 3-4 meseca jer ja ne znam gde jos bih mogao to da vidim posto se ne razumem dal da pokusam Bomar pa da ovo otkazem ?
Poslednja ispravka: enco (10.5.2014. u 13:50)
To je previše po meni, sat i nije toloko oštećen da se ne može da nosi, a tih 2000+dindži stavi u kasicu za sledeći sat.
Sat ide definitivno u Bomar pa videcemo kako ce ispasti na kraju ...
Bookmarks sajtovi