32Likes
-
Re: Kamin časovnik sa gongom
Hvala watchmag ali ako si procitao pravilno moj objasnjejne ja sam isto to napisao samo sam koristi druge reci , Moj jezik je nemacki i neke stvrai kao sto su nazivi delova mi je tesko reci jer nemem preavu rec za to i da to je Pendelfeder . U svakom slucaju deo je narucen sticice ovih dana pa cu zavrsiti moj izvestaj a do tada cu se pobrinuti za drveno kuciste ovog starog gospodina
-
Danas popoden Sam probao matorca Sve je u funkciji , mehanizam je ostao napolju dok ne dodje Gore pomenuti Deo Trek onda sledi vracanje u kuciste , posto je vikend i vreme za familiju kuciste ce biti od ponedeljka na redu
-
-
Evo drustvo mali update okvir je ispoliran i rezultat je prelep i gazda ce da se odusevi , a bice niki evro extra ha ha salim se ili radi kako treba ili batali ali da ja ne duzim evo slike
-
-
Dobro Jutro , danas u trenutku dosade pretrazivao sam mobilni i nasao sliku koju nisam podelio sa vama naime radi se o zavrsnoj slici ovog sata nakon popravke restauracije i svega sto smo ja i ovaj cica zajedno proziveli pa reko da vam i to pokazem Ziveli
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi