Zna covek svoj posao, ali izgleda malo je i nadobudan...
Uzgred, moj Casio mozda ima istupljene zupcanike, ali s obzirom da je relativno nov... ne bih rekao, verovatno je tako predvidjeno da bude
Zna covek svoj posao, ali izgleda malo je i nadobudan...
Uzgred, moj Casio mozda ima istupljene zupcanike, ali s obzirom da je relativno nov... ne bih rekao, verovatno je tako predvidjeno da bude
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Da se javim jos jednom, sa novostima
Casio sad prebacivanje datuma zavrsava negde oko ponoci, a ne oko 2 sata kao dosad. Takodje, prebacivanje krace traje. Prebacivanje dana u nedelji se takodje prebacilo na oko 2 sata posle ponoci, a zbog specificnosti mehanizma obavlja se skoro trenutno... vidjao sam da su i drugi ljudi imali slicna iskustva sa "naleganjem" mehanizama, interesantna pojava u svakom slucaju.
Ovo mi ne smeta, naravno, ali izgleda da cu morati da kupim G-Shock... cisto da bude skroz precizan...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Pozdrav
Kako ono bi sa prebacivanjem datuma, opet sam zaboravio
Kako se stima datum tako da ne "prebacuje" u 12 nego u 24 sata.
O automatiku se radi?
Okreni kazaljke jedan pun krug unazad.
Logicno
Hvala na brzom odgovoru
Bookmarks sajtovi