4Likes
-
Koji časovničar? Pomoć / Savet
treba mi pomoc oko sredjivanja ovog sata posto jedan sajdzija radi samo kvarcne a drugom se neisplati da ga popravlja tri dana stoga molim za pomoc ja sam iz smedereva bg i okolina
-
Re: Koji časovničar? Pomoć / Savet
Mislim da ce ti popravka biti veca od vrednosti samoga sata.Imao sam Lings i odustao zemljace........
-
hvala na savetu ali nije sve ni u vrednosti
-
Da li si možda kontaktirao neke od čaosničara sa našeg spiska - Servisi. Takođe, imamo temu u kojoj se pisalo o iskustvima sa časovničarima - LINK. Pogledaj, pročitaj, možda ti bude od pomoći.
Pozz!
-
-
To bi ti ja jos mogao i popraviti mislim da imam cak jos poneki deo za toga Lingsa ali ako nije ona verzija u 18 karat zlatu ne vredi da se mucis oko toga osim ako imas neku sentimentalnu vrednost .
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 10
Pozdrav drugari,moze li mi neko pomoci?
Na jednom meni dragom i starom satu se gotovo unistilo ono mesto gde se kace iglice za kais,gotovo se izjelo,pa ima li neko da mi preporuci casovnicara koji bi mogao to da zalemi- popravi? Unapred hvala.
-
Koji grad
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 10
Ja sam iz Gornjeg Milanovca,tako da bih morao da saljem sat.U Bg najverovatnije.
-
Pa tako napisi odmah, mogli smo te i u Zajecar poslati. Evo nek ti Beogradjani preporuce, imaju nekoliko dobrih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi