Poslednja ispravka: VLADAN P (23.4.2018. u 16:09)
Pa to stvarno sija . Koliko dugo traje svetlost?
Izvinite sto taj podatak sam zaboravio.Svetlost traje nekih 30 min.
Дуго нисам на форуму и ретко се укључујем, али твој проблем ми је занимљив па ћу ти објаснити.
У радњи за сликарску опрему купи акрил биндер на воденој бази, узми га чачкалицом и нанеси једну до две капи на стаклену површину, на то додај прах и ако је много густо једну до две капи воде док не постигнеш густину као јогурт. Сада си добио луминос који можеш да наносиш, ако почне да се стеже у току рада додај још кап воде и промешај па настави даље да наносиш. То је цела мудролија. Срећно са рестаурацијом. Резултат би требало да изгледа као на слици доле
Aj da ne otvaram novu temu.Ali bih pitao jel ima neko ko usluzno radi reluminaciju cifera I koliko otprilike para za neke jeftinije Casio satove...recimo za Casio duro MDV106?
Ne znam kolike su cene, ali ne verujem da ćeš to moći bez časovničara. Naime, ako se zakonska regulativa nije promenila, fosfor može da uveze samo registrovano pravno lice, tj. časovničar.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
slikajm cifer
Prah se mesa sa lakom koji dolazi sa njim u kompletu,a ako ipak nema tog laka moze da se mesa sa lakom za nokte.Smesa treba da se razvlaci prilikom nanosenja.
Pozdrav drustvo.Prah je oko 1 dolar i mesam sa vodeni lak.Rezultati sam objavio pod nazivOLJOT na 7.12.2018 i luminacija TIMEX na28.2 2019.Nije neki bauk pa moze svako sa malo tuda i prakse.Luminacija sam naneo na brojcaniku i na skazaljke.Traje neki 30 tak minute.
Daj slike!!!
Bookmarks sajtovi