Da, ali mislim da imenjak ima knjigu iz koje uči i primenjuje to znanje u praksi, ako se ne varam. Jel tako Vlado?
Možda imamo časovničara u najavi
Da, ali mislim da imenjak ima knjigu iz koje uči i primenjuje to znanje u praksi, ako se ne varam. Jel tako Vlado?
Možda imamo časovničara u najavi
a, pa to bi bilo lepo!
koja je knjiga u pitanju, ako nije top secret?
jole777 kaže:
Sećaš se da je knjigu osvojio kao nagradu: Apel svim članovima foruma
tacno, sad se setih!
eto kako ti naizgled ne tako vazne stvari promene zivot!
jole777 kaže:
e kad već dobivam konkurenciju da ti dam par savjeta
Ako jedan dan ide + ili- minutu a drrugi dan + ili - 2 minute najvjerojatnije je greška u radu samog sate i to nećeš moći rešiti regulacijom.Ako sat svaki dan ide isto + ili- onda se to da rješiti regulacijom ali ne ako je razlika veća od 5-10 min.
Svaki puta kad pomakneš regulator moraš provjeriti da se špirala ravnomjerno širi i da jednako stoji u regulatoru točnosti a kako treba stajati ovisi o vrsti špirale. Također trebaš paziti da ti se ne pomjeri onaj dio gdje je špirala učvšćena za mostić ukoliko je on pomičan te da ti se špirala ne iskrene prema gore ili dole odnosno poprimi oblik "korpe " .Bez obzira na dobar vid to nemoj radit bez povećala
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
@Watchmag
Nemoj da slušaš ove predhodnike u temi-sve su to neozbiljni ljudi
Ova moja operacija je uspešno izvedena i sat se ustalio na +18 sekundi na dan.
Zahvaljujem na konkretnim savetima koji će,siguran sam,biti od velike pomoći i meni i drugima.
Pozdrav.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
uništime konkurencija a još vam pomaže.Valjda bude ko pivu i čevape platil kad navratim u Beograd
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Samo se ti prijatelju pojavi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi