Napisao sam ti PP.
Napisao sam ti PP.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ajd malo da se razmrda moja omiljena tema,kao sta videm niko dugo vreme nije nista odradio ili nije se pohvaio
evo slike od jedna moja omega koja sam je poceo odavno pa sam cekao do danas za deo i sad je kao sta treba.
Slike pre
Poslednja ispravka: Baronn (4.9.2012. u 17:08)
I tako ti dobi novi sat Cestitke odlicno izgleda. Jel moze da se zna ko je radio servis?
Naravno! Niklovanje Djordje, Sabac(nema radnju pa ti mogu ostaviti kontakt preko pp) a ostalo sve u servisu Kostic-Dojcinovic na Zelenjaku i mogu ti reci da sam prezadovoljan tim servisom! Sto se tice stanja sata posto si napisao da je nov ne mogu se bas sloziti. Djordje je uradio super posao i smatram da to ne moze bolje da se odradi, ali ipak ne moze da se poredi sa niklovanjem koje izadje iz neke fabrike- vide se male crtice kao i rupice koje su vec bile na satu. U svakom slucaju plus od mene za oba majstora!
Poslednja ispravka: bezbi (28.9.2012. u 1:33)
Moze posalji kontakt preko pp. Inace to sto si sada napisao ja nisam primetio na fotkama, vec samo opsti utisak, a on je vise nego zadovoljavajuci. Kad su u pitanju stari satovi, ja sam prezadovoljan kada im se vrati ovakav sjaj. I kada stavis takav sat uvek se setis kakav je nekada bio pre sredjivanja i kako sada lepo izgleda. Samo ti uzivaj u satu, prelep je!
Dobro je ispalo, jos kad se srede kazaljke bice kao nov.
Ja sam zadovoljan, bilo je zahtevno sređivanje pošto je trebalo neke delove kućišta finim brušenjem matirati a neke ispolirati u visok sjaj. Krunica je bila razrovana pošto pojedinci često koriste oštre metalne predmete da bi menjali datum i dane u nedelji.
Bookmarks sajtovi